Skriv ut  

Är du vår nya kollega i Malmö?

Dale Carnegie arbetar med att stärka och utveckla medarbetare och chefer inom medarbetarengagemang, kommunikation, ledarskap och försäljning. Dale Carnegie grundades 1912 och sedan dess har vi haft närmare nio miljoner deltagare i både öppna och företagsanpassade program.

Nu söker vi nya kollegor som gillar försäljning och som vill hjälpa andra människor att nå nya prestationsnivåer.

Refresher_web-1

Våra kunder är företag med en positiv syn på framtiden. De tror på sina medarbetare och förstår att företagets framgång är tätt sammankopplad med kontinuerlig utveckling av medarbetarna.

Eftersom du kommer att arbeta med det viktigaste ett företag har, sina medarbetare, krävs det att du är bra på att skapa goda relationer, inge förtroende och bekväm med att prata med beslutsfattare i allt från stora börsbolag till enmansföretag.

En av dina uppgifter är att hjälpa företag att se och hitta lösningar på olika problemställningar och utmaningar de ställs inför. Några av de företag som har valt att arbeta med oss är adidas, Svenska Spel, IKEA IT, Bravura, Volvo, Ericsson och NetRelations. 

Välkommen till en workshop för dig som är nyfiken på att veta mer om oss och jobbet som affärsansvarig. Vi träffas tisdagen den 2 juni på Park Inn by Radisson, Sjömansgatan 2. Workshopen, som indirekt blir som en gruppintervju, är det första steget i vår rekryteringsprocess.
 
De medarbetare vi söker är personer som på sikt kan arbeta i en kombinerad roll av att både leverera våra träningar, samt att arbeta med kundkontakter och försäljningsarbete. Meriterande bakgrund och erfarenhet är att ha varit deltagare i något av våra program, högskoleutbildning (inriktning företagsekonomi eller motsvarande), erfarenheter av personalansvar eller leda utbildningar, samt vana och dokumenterade resultat från att arbeta med proaktiv försäljning.
 
Om du upplever att det här är något som skulle vara motiverade och spännande för dig är du varmt välkommen!
 
Under workshopen kommer du få möjlighet att veta mer om oss och hur vi arbetar. Vi bjuder på lättare förtäring och agendan för kvällen ser ut som följande:
  • Dale Carnegies organisation
  • Dale Carnegies metodik
  • Överblick av våra olika program och kompetensområden
  • Individuella förberedda presentationer "Lärdom om personlig utveckling" á 2 minuter
  • Träningsprocessen för att bli Dale Carnegieinstruktör
  • Hur vi arbetar med försäljning och lönesystem
  • Frågestund 

Förberedelser:

Det enda du behöver ha förberett är en inspirerande presentation, där du under två minuter får dela med dig av en valfri lärdom och erfarenhet av personlig utveckling. Vad du väljer att tala om och hur du lägger upp presentationen är fritt upp till dig. Vi ber dig även bifoga en uppdaterad CV inklusive ett aktuellt foto med din anmälan till workshopen. 
 
Vi hoppas att du är en framtida kollega till oss och att du har möjlighet att vara med vid detta tillfälle!
 
När: 2 juni
Tid: 16.00-18.0
Var: Park Inn by Radisson, Sjömansgatan 2, Malmö
Anmälan: senast den 26 maj till bjorn.hoglund@dalecarnegie.com
 
Varmt välkommen!
 

Kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö
Postadress HK: Box 24022, 104 50 Stockholm
Växel: 08-783 18 40

Följ oss på

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com