Skriv ut  

Dale Carnegies kursutbud

shutterstock_295307798

Öppna kurser

Generation.Next

Generation.Next är utformad för att förbereda unga människor för världen utanför klassrummet. Den ger dig de kunskaper du behöver för att nå dina mål och leva upp till din fulla potential - i skolan, hemma och på arbetet. På Dale Carnegie kallar vi dessa för "färdigheter som varar livet ut”. Kursen har utvecklats med hjälp av feedback från tidigare deltagare, elever och föräldrar.

Kommunikation och ledarskap

Du får lära dig att stärka relationer, hantera stress och hantera snabbt föränderliga arbetsplatsförhållanden. Du kommer att vara bättre rustad att fungera som en övertygande kommunikatör, problemlösare och fokuserad ledare. Och du kommer att utveckla en handlingskraftig attityd kombinerat med självförtroende och entusiasm.

Strategiska presentationer

I Strategiska Presentationer får du arbeta med kombinationen av hur du bygger upp din argumentation och förbereder inspirerande presentationer, till att leverera dessa med största möjliga genomslag och anpassat till varje situation och målgrupp.

Previews och Workshops

Välkommen till workshop i Stockholm 18/10 för arbetssökande hos Dale Carnegie!

Välkommen till workshop för arbetssökande hos Dale Carnegie i Stockholm 18/10! Du är en av de personer som hört av sig till oss och visat intresse för att börja arbeta hos Dale Carnegie sedan en tid tillbaka. Vi söker för närvarande nya kollegor framför allt i Stockholm och även i Malmöregionen.

Workshop - Hitta dina ledares Blind Spots

De flesta ledare tycker att de har de egenskaper som förväntas finnas hos en effektiv ledare, men resultaten i vår undersökning visar att det inte riktigt stämmer med hur det ser ut i verkligheten.

 
 

Kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö
Postadress HK: Box 24022, 104 50 Stockholm
Växel: 08-783 18 40

Följ oss på

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com