-
 

Är du vår nya kollega i Stockholm?

Nu söker vi nya kollegor som gillar försäljning och som vill hjälpa andra människor att nå nya prestationsnivåer.

Eftersom du kommer att arbeta med det viktigaste ett företag har, sina medarbetare, krävs det att du är bra på att skapa goda relationer, inge förtroende och bekväm med att prata med beslutsfattare i allt från stora börsbolag till enmansföretag.

En av dina uppgifter är att hjälpa företag att se och hitta lösningar på olika problemställningar och utmaningar de ställs inför. Några av de företag som har valt att arbeta med oss är Volvo, Nordea, SKF, Coloplast, Volvo, Svenska Spel, IKEA, Bravura, Handelsbanken, SEB och Swedbank

Välkommen till en workshop för dig som är nyfiken på att veta mer om oss och jobbet som affärsansvarig. Vi träffas tisdagen den 23 augusti på vårt kontor på Linnégatan 87 F, plan 6. Workshopen, som indirekt blir som en gruppintervju, är det första steget i vår rekryteringsprocess.

Förberedelser:

Det enda du behöver ha förberett är en inspirerande presentation, där du under två minuter får dela med dig av en valfri lärdom och erfarenhet av personlig utveckling. Vi ber dig även bifoga en uppdaterad CV inklusive ett aktuellt foto med din anmälan till workshopen. 

Vi hoppas att du är en framtida kollega till oss och att du har möjlighet att vara med vid detta tillfälle!

När: 23 augusti 
Tid: 17.00-19.00
Var: Dale Carnegie, Linnégatan 87 F, plan 6
Anmälan: senast den 16 augusti till bjorn.hoglund@dalecarnegie.com
 
Varmt välkommen!