Skriv ut  

Nyhetsbrev, artiklar och tips

Kategori:
 
Resultat: 32 Hittade artiklar
Nyhetsbrev, 29 april 2015 | Dale Carnegie
Chefer kommer behöva acceptera det faktum att Generation Y inte vill bli fastkedjade vid en kontorsplats eller formella 9-till-5-tider. Med andra ord kommer kontrollchefen, chefen som vill veta vad medarbetarna gör var 15:e minut, inte bli så långvarig på arbetsplatsen framöver.
 
Nyhetsbrev, 27 mars 2015 | Dale Carnegie
Tänk på ett mål du har som du väldigt gärna vill nå, men inte riktigt vet hur. Vill du ha tips på hur du kan nå det? För att våga stretcha din potential och samtidigt säkerställa att du inte bli besviken - dela upp ditt mål i tre nivåer.
 
Nyhetsbrev, 26 februari 2015 | Dale Carnegie
Ett företags främsta tillgång är utan tvekan människorna som arbetar i det. Innovativa produkter, förstklassig service och nyskapande strategier bidrar visserligen till framgångarna, men ingen av dessa faktorer kan utföras utan engagerade medarbetare.
 
Nyhetsbrev, 26 januari 2015 | Dale Carnegie
Att kunna ge feedback, eller återkoppling, är en viktig förmåga för den ledare som vill ha medarbetare som utvecklas och är engagerade i sina arbetsuppgifter.
 
Nyhetsbrev, 30 december 2014 | Dale Carnegie
När du har duktiga och värdefulla medarbetare på plats gäller det att göra allt du kan för att behålla dem. Här är några tips på hur.
 
Nyhetsbrev, 28 oktober 2014 | Dale Carnegie
Lär känna dina medarbetare, ta reda på vad som gör att de vill komma till jobbet på morgonen. Använd sedan den informationen för att skapa och behålla dina medarbetares engagemang.
 
Nyhetsbrev, 24 september 2014 | Dale Carnegie
Oavsett om du är ovan att hålla presentationer eller gör det regelbundet – här är åtta tips som hjälper dig att vässa din presentationsteknik och leverera en presentation som andra vill lyssna på.
 
Resultat: 32 Hittade artiklar
 

Stockholm: Linnégatan 87 F, 115 23, Stockholm
Göteborg: WTC, Mässans Gata 18, 412 51, Göteborg
Helsingborg/Malmö: Signes Guda 9, 263 61, Viken
 

Följ oss på

 
© 2015 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com