Skriv ut  

Nyhetsbrev, artiklar och tips

Kategori:
 
Resultat: 29 Hittade artiklar
Nyhetsbrev, 26 februari 2015 | Dale Carnegie
Ett företags främsta tillgång är utan tvekan människorna som arbetar i det. Innovativa produkter, förstklassig service och nyskapande strategier bidrar visserligen till framgångarna, men ingen av dessa faktorer kan utföras utan engagerade medarbetare.
 
Nyhetsbrev, 30 december 2014 | Dale Carnegie
När du har duktiga och värdefulla medarbetare på plats gäller det att göra allt du kan för att behålla dem. Här är några tips på hur.
 
Nyhetsbrev, 28 oktober 2014 | Dale Carnegie
Lär känna dina medarbetare, ta reda på vad som gör att de vill komma till jobbet på morgonen. Använd sedan den informationen för att skapa och behålla dina medarbetares engagemang.
 
Nyhetsbrev, 24 september 2014 | Dale Carnegie
Oavsett om du är ovan att hålla presentationer eller gör det regelbundet – här är åtta tips som hjälper dig att vässa din presentationsteknik och leverera en presentation som andra vill lyssna på.
 
Nyhetsbrev, 12 juni 2014 | Dale Carnegie
Det är oftast de enkla stegen som krävs för att avsluta arbetsuppgifter och kunna gå in i semesterperioden med lugn och ro. Det viktiga är att du börjar så snart som möjligt!
 
Nyhetsbrev, 28 maj 2014 | Dale Carnegie
Utan ordentlig uppskattning blir vi snabbt omotiverade. Belöningar och sporrar är viktiga för att hålla dina kollegor och medarbetare engagerade.
 
Nyhetsbrev, 30 april 2014 | Dale Carnegie
Tiden när en ung person började på ett företag och stannade där i flera år är förbi. Men det finns åtgärder företag kan vidta för att skapa engagemang, lojalitet och behålla värdefulla medarbetare och talanger.
 
Nyhetsbrev, 30 april 2014 | Dale Carnegie
En öppen och genuin arbetsmiljö är en av nycklarna till engagerade medarbetare och ett framgångsrikt varumärke. För att vara engagerade och effektiva måste medarbetarna trivas på jobbet, kunna uttrycka sina åsikter och vara sig själva.
 
Nyhetsbrev, 21 mars 2014 | Dale Carnegie
Stress gör dig mindre produktiv, vilket innebär att du får mindre gjort och blir mer stressad. Det är en ond cirkel som inte alltid är så enkel att bryta. Men att ändra på små saker kan göra stor skillnad.​
 
Inc.com, 22 mars 2013
Nummer 9 på listan över de tio mest motiverande böckerna genom tiderna - "How to Win Friends and Influence People" av Dale Carnegie (Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning).
 
Ventureburn, 22 mars 2013
"Be able to talk to people: Throughout his teens and into early adulthood, Buffett was incredibly shy. He knew that would be serious impediment when it came to doing well in business. In a bid to fix the problem he took a public speaking course by Dale Carnegie, author of How to Win Friends and Influence People."
 
Amex Open Forum, 21 februari 2013
En studie från Dale Carnegie Training visar att oengagerade medarbetare kostar amerikanska företag $11 billion per år. Den globala situationen är inte mycket bättre.
 
Forbes, 15 februari 2013
Nya studie om medarbetarengagemang gjord av Dale Carnegie Training visar att: "bara 23% av medarbetarna som inte är chefer är helt engagerade".
 
Feb 06, 2013 09:15
TrainingIndustry.com
Dale Carnegie Training - med på TrainingIndustry.com´s topp 20-lista över utbildningsföretag inom ledarskapsutveckling.​
 
Okt 25, 2012 13:09
Inc.com
Dale Carnegies träningsmetod må vara 100 år och tekniken runt omkring oss har förändrats, men de mest grundläggande principerna är fortfarande lika aktuella: le, se situationen från den andra personens synvinkel och engagera dig i andra på ett uppriktigt och vänligt sätt.
 
Mars 08, 2012 13:08
Financial Post
Digital interaktion är nödvändig och viktig, och det är sättet som företagen kommunicerar information på, men det blir ofta på bekostnad av möten ansikte mot ansikte. Problemet med detta är att även om kommunikation är viktigt att kunna göra digitalt är det inte lika effektivt som att träffas.
 
Mars 08, 2012 12:40
Forbes
Uthållighet, ambition, hårt arbete och att inte låta hinder stoppa dig är några saker som gjorde Steve Jobs framgångrik. Här är en lista över 21 citat som återspeglar den attityd som på många sätt präglade Steve Jobs.
 
U.S.News
Dale Carnegie kanske aldrig har skickat ett tweet eller startat en Facebook-sida. Men i den uppdaterade versionen av hans bästsäljare, Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning, han (och hans medförfattare) förklarat hur han skulle göra det, om han vid liv idag.
 
ATLANTA BUSINESS CHRONICLE
Det är inte förvånande att "Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning" sålde över 250.000 exemplar i USA förra året. I själva verket, ända sedan Dale Carnegie började erbjuda lektioner i ämnet 1912 har hans enkla budskap om hur du effektivt kommunicerar med andra varit en vinnare. Idag har en uppdaterad version av denna klassiska bok precis släppts av Dale Carnegie & Associates.
 
PayScale
Enligt Cisco Systems "Connected World Technology Report 2011", tycker en av tre studenter och medarbetare att Internet är en grundläggande resurs. Så det är ingen överraskning att många anser att ha tillgång till Facebook och Twitter anses nödvändig när de beslutar om var de kommer att arbeta. Mer än 40 procent av unga vuxna, tillfrågade i hela världen, sa att de skulle acceptera ett jobberbjudande för mindre pengar om de hade mer tillgång till sociala medier på jobbet.
 
Presentation Effectiveness
Idag är det vanligt att vi håller föredrag och presentationer tillsammans med andra personer. Här är fem steg du och ditt team bör följa för att få en lyckad presentation.
 
Leadership Development
Här är 6 saker som du som chef bör tänka på när du förbereder en förhandling.
 
Presentation Effectiveness
I ditt nuvarande eller kommande arbete kommer du någon gång bli ombedd att hålla en presentation eller ett tal. Att lära dig tala på ett övertygande sätt till grupper av människor gör att du vinner andra fördelar. En person som kommunicerar på ett effektivt och övertygande sätt ger ett tryggt och förtroendeingivande intryck. Träningen i att tala offentligt är många gånger kungsvägen till ett gott självförtroende. ​
 
Sales Effectiveness
"Vad kan jag göra för att få fler avslut?" och ”Vad kan jag göra för att minska antalet invändningar jag får?" Det är de två vanligaste frågorna som deltagarna i våra säljprogram frågar oss. Efter mer än sextio års erfarenhet av att arbeta med säljträning har vi kommit fram till att svaret på dessa frågor är ganska enkelt. Du lär dig att sälja. Det är inte svaret de flesta vill höra men hur gärna vi vill hitta andra sätt finns det ingen magisk formel som minskar invändningar eller ökar avslut.​
 
Customer Service
För att ditt företag ska kunna bli framgångsrikt måste era kunder komma först. Det låter kanske självklart och enkelt men faktum är att bra personlig kundservice är ett begrepp som är lätt att tala om men svårt att leverera. Att leverera kvalitet kräver engagemang och beslutsamhet. Kundservice handlar inte bara om att göra era kunder nöjda utan det innebär också att ni gör dem till era affärspartners. Lojala kunder är motorn i all verksamhet. Kundernas lojalitet skapar lönsamhet och tillväxt.
 
Jul 01, 2010 15:25
Entrepreneur Magazine
Dale Carnegie - mannen som var först i världen med att etablera ett företag inom ledarskaps- och komunikationsträning - har nu en app. Sjuttiofyra år efter publiceringen av Dale Carnegies bok Hur du vinner vänner och påverka din omgivning, och 55 år efter hans död, laddas nu hans råd ned i tusental.​
 
Maj 04, 2010 15:12
MSNBC
Vill du vinna vänner och påverka din omgivning? Det finns en app för det.
 
Apr 29, 2010 15:16
Fortune
För tjugofem år sedan, när han blev tillfrågad att sätta ihop en lista över "Tio böcker som formade den amerikanska karaktären", summerade kritikern Jonathan Yardley verken av de riktigt stora: Thoreau och Whitman, Twain och Hemingway, Thorstein Veblen och W.E.B. Du Bois.
 
Mars 03, 2010 23:02
Dale Carnegies iPhone app tog första plasten redan första veckan den lanserades.
 
Resultat: 29 Hittade artiklar
 

Stockholm: Linnégatan 87 F, 115 23, Stockholm
Göteborg: WTC, Mässans Gata 18, 412 51, Göteborg
Helsingborg/Malmö: Signes Guda 9, 263 61, Viken
 

Följ oss på

 
© 2015 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com