Skriv ut  
Berit_Hemsidan_120127
 
Dale Carnegie grundades 1912, och sedan dess har vi utvecklats från en människas övertygelse på styrkan i personlig utveckling till ett utbildningsföretag med kontor över hela världen. Vi vill vara med att skapa framtiden näringsliv - tillsammans med våra kunder. 

Ett företags resultat är alltid direkt kopplat till medarbetarnas prestationer. Alla kan givetvis förstå sambandet mellan företagets resultat och medarbetarnas prestationer, rent logiskt. Samtidigt vet vi att det är ett stort steg mellan läpparnas bekännelser och att aktivt arbeta med att coacha medarbetarna till högre prestationsnivåer. De företag som har bestämt sig för det sistnämnda kommer till oss.

Vår målsättning är att ge dig bästa möjliga avkastning på dina investeringar. Med andra ord, att skapa en utveckling som verkligen gör skillnad.
 
Våra 180 franchisetagare runt om i hela världen jobbar med både små och stora företag, inom alla branscher. Våra kunder litar på och förväntar sig att vi sätter fart på och stärker deras affärsresultat. Vi finns i över 80 länder och mer än 2 700 instruktörer levererar våra program, på mer än 30 språk. Cirka 9 miljoner människor har gått ett program hos Dale Carnegie.  
Facebook
 

 

Adress, HK

Dale Carnegie

7A Centralen, Vasagatan 7

111 20 Stockholm

 

 

Följ oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com