Är du vår nya partner och stjärna?

aaaaggg     gaaaa             aa

Vi söker dig som är beredd att arbeta hårt, eftersom det är en grundförutsättning för resultat. Du vet att oavsett hur skicklig och bra du redan är, så är du aldrig färdig och du tror, liksom vi, på vikten av ett livslångt lärande. Du motiveras av att göra ditt bästa för att vara ett föredöme för andra och agerar på ett sätt som stärker både de som möter dig och dig själv. Du är en person med hög energinivå och som alltid vill framåt, och som andra vill vara med och inspireras av.

Du har förmåga att arbeta metodiskt och strukturerat i projekt, samt med text, officepaket/CRM och skrift. Du behöver redan vara skicklig inom och tycka det är roligt med B2B försäljning av konsulttjänster. Du har en hög förmåga att kommunicera och engagera andra och vill på sikt även utbildas till att bli Dale Carnegie-instruktör, så att du själv får hålla utbildningar.

Ja, vi inser själva hur profilen ovan låter. Fast vi skojar inte, för precis allt det där krävs när du arbetar med oss, och toppa det därtill med en stor portion mod och gärna med både humor och ödmjukhet. Vi som redan arbetar här tycker helt enkelt att detta är förmodligen ett av de tuffaste men också roligaste jobb som det går att ha.

Du får förena det bästa av två världar, att å ena sidan ha friheten och vinsten av att arbeta i ett eget bolag där du själv är anställd. Samtidigt får du stöd, utveckling och gemenskap genom att arbeta i en organisation med ett starkt varumärke, och än viktigare, ett härligt och mycket kompetent team.

Organisationen

Du får arbeta under ett världsberömt varumärke som i över sju år i rad valts ut som en av världens bästa leverantörer av utbildningar inom Ledarskap, Försäljning och Kommunikation av t ex Trainingindustry.com. Dale Carnegie har verksamhet i över 90 länder och en välgrundad metodik och programmoduler som har prövats av över 9 miljoner människor.

Även om vi grundades redan 1912 så har vi ständigt vidareutvecklat allt vi gör och hur vi gör saker för att skapa bästa möjliga effekt för våra kunder. Visste du t.ex. att Dale Carnegie även sedan över 8 år levererar Live Online-utbildning och numera är vi alla certifierade att göra detta.

Vår svenska franchise drivs gemensamt av Berit Friman och Björn Höglund. Glädjande är att Sverige i sin tur är ett av Dale Carnegie världens mest framgångsrika områden, både när det kommer till försäljning och instruktion. Sedan Norge knoppades av från vår verksamhet år 2013 har vi kontinuerligt ändå varit en av topp 20 franchises globalt och en av topp 3 inom EMEA.

Resultatmässigt för december 2020 är vi nr 1 i EMEA och nr 3 globalt. Vår svenska verksamhet har trots rådande pandemi varit ett av de länder som växer och vi arbetar med allt från det lilla bolaget till stora globala organisationer och välkända varumärken. Du kommer att märka att vi har en unik företagskultur där ord som livslångt lärande, handlingskraft, ansvarstagande och passion inte bara vackra ord, utan något som genomsyrar allt vi gör i vår vardag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som partner (egenföretagare) hos Dale Carnegie?

Kontakta oss på info@dalecarnegie.se