Är du vår nya stjärna?

aaaaggg     gaa   aa

Det bästa av två världar

Arbeta i ditt eget företag och ändå med ett globalt varumärke med gott rykte och team i världsklass. Vi söker fler Associates/Performance consultants som vill arbeta med Dale Carnegies varumärke och utbildningar. Hos oss får du träning för att bli en instruktör inom ledarskap, försäljning och kommunikation som håller världsklass.

Även om det är en fördel med högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller beteendevetenskap, så är inte din bakgrund viktigast. Det som är viktigt är dina egenskaper, förmåga och beteende. Vi söker dig som har en hög energinivå, lätt för att lära dig och kan hantera en stor mängd information. Du har lätt för att bygga nya relationer och du vill göra skillnad på riktigt för kunder och individer.

Du vågar gå utanför den komfortabla zonen, har uthållighet och lever efter devisen om livslångt lärande. Dessutom är du en affärskvinna/man som vet hur man arbetar med konsultativ försäljning.

För att bli en bra tränare behöver du vara en skicklig kommunikatör och måhända har du redan en vana att facilitera både utbildningar och workshops på ett interaktivt och engagerande sätt. Ja, prickar du in flera av dessa punkter ovan, då kanske detta är drömjobbet och teamet för dig?

Varför ska du bli en del av vårt nätverk?

Dale Carnegie i Sverige har fått utmärkelsen Branschvinnare från
Largest Companies för att ha varit ett av de bolagen inom vår
bransch som har presterat bäst när det gäller ökning i om-
sättning och resultat. Utmärkelsen ges i år till enbart 11,7 % av Sveriges bästa aktiebolag.

Trainingindustry.com har många år i rad valt ut Dale Carnegie som en av världens bästa leverantörer inom ledarskap, kommunikation, försäljning och att skapa anpassade moderna utbildningslösningar för våra kunder. Vi finns i över 90 länder och cirka 3 000 personer jobbar med oss. Vårt team i Sverige är sedan flera år topp-presterande (nr 2) inom EMEA och i år även topp 10 i världen.

Vår senaste medarbetarundersökning visade att 100% av våra partners/associates/performance consultants instämmer helt i att: ”Allt sammantaget skulle jag säga att detta är en mycket bra arbetsplats”. Nyfiken och vill veta mer, kontakta oss här så tar vi det därifrån.

Hur det är att arbeta som partner (egenföretagare) hos Dale Carnegie?