Vad kan jag förvänta mig av Dale Carnegies kurs Kommunikation och ledarskap ?

av Dale Carnegie den 11 september, 2017

Den frågan får vi ofta av personer som är intresserade av våra kurser.

Vårt svar är att vi hjälper människor att bli av med sina rädslor, att vässa sina inre styrkor för att få ut det bästa av arbetet och livet. Vi hjälper människor att skapa djupa och hållbara relationer för att kunna påverka andra och bidra med saker som betyder något, på områden där det verkligen behövs.

Vårt mål är att du ska bygga större självförtroende, bli bättre på att skapa goda relationer med andra, utveckla ditt ledarskap/förmåga att engagera, kommunicera dina idéer tydligare, få andra att förstå dig och få verktyg för att minska stress och oro.

Det här är kärnan i programmet och är det som gör Kommunikation och ledarskap så effektiv och unik i djungeln av ledarskapsprogram. Miljontals människor över hela världen har gått Dale Carnegies kurser, och har gjort det sedan 1912.

Vad tycker våra deltagare om Kommunikation och ledarskap?

”Man kan inte misslyckas.”

”Jag har blivit modigare.”

”Du får träna i ett forum där alla andra tränar och ser andras framsteg.”

Här beskriver några av deltagarna i Kommunikation och ledarskap vilka praktiska färdigheter de fick från programmet, och som de kommer ha nytta av både privat och i arbetslivet:

"Om jag utvecklas som person, då växer jag även i min roll."

Ett hållbart alternativ

Tid eller plats sätter inga gränser. I över 100 år har Dale Carnegies principer, tekniker och kunskap hjälpt människor och företag över hela världen att förändra saker. Vi har hjälpt människor att göra avtryck i världen genom att hitta nya sätt att se på saker. Vårt sätt att arbeta har förändrats med tiden, men vårt mål är detsamma – arbeta med oss, och du kommer aldrig se dig själv på samma sätt igen.

Riktig förändring handlar om att göra val. Välj att göra förändringar som är positiva för dig.

 

q

© 2024 DC Training Sweden AB