Vem ska du hurra för i sommar?

av Dale Carnegie den 24 maj, 2018

Stämningen är hög av alla förväntningar inför sommaren som står för dörren. Studier och kurser närmar sig sitt slut. Det är då vi kan börja se alla möjligheter som öppnar sig – plugga vidare, jobba, resa….? Kanske väntar redan ett jobb eller en skön ledighet på dig.

Oavsett om du ska läsa vidare eller jobba, så behöver vi våga ta plats och träna på att kommunicera med vår omgivning. Det är viktigt att kunna prata med människor, att förstå andra och att andra förstår vad vi menar. Sättet vi kommunicerar på påverkar vilken relation vi får med andra.

Generation.Next är en kurs för dig som är ung vuxen och vill stärka ditt självförtroende och bli modigare. Du får verktyg och kunskaper för att bli tydligare i din kommunikation och får lära dig grunderna i ledarskap. Vi på Dale Carnegie tror på att lära sig saker som vi har användning av hela livet.

Vad? Jo, ett presentkit bestående av ett gåvokort till Dale Carnegies program för unga vuxna – Generation.Next. I presentkitet ingår även en broschyr med information om programmet, en mall till tacktal samt en anteckningsbok och penna. Naturligtvis är gåvan snyggt inslagen!

Uppstartsmöte: 3 september 2018
Datum: Kommer inom kort
Pris: 3 200 SEK inkl moms

OBS! Anmälan kan endast göras via: info@dalecarnegie.se

 

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten...

Vi har studentpresenten till den unga vuxna, som vill ta sitt första steg ut i karriären och vill lära sig färdigheter som varar livet ut!

Läs gärna mer om Generation.Next via länken nedan. OBS! Anmälan kan endast göras via: info@dalecarnegie.se

 

Missa ingen inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Skifte i fokus för inspiration och nya idéer, fyll i din e-postadress i fältet nedan så anmäler vi dig.

Tack! Du är nu anmäld till vårt nyhetsbrev!

Dale Carnegie

Vi förändrar människors sätt att se på sig själva, så att de kan ändra på hur andra ser på dem och det förändrar deras möjligheter att påverka sin omgivning.

Kategori:

Etiketter:

Dela det här inlägget:

© 2018 DC Training Sweden AB