Dale Carnegie Professionell Försäljning den 9 mars 2018

Bättre resultat med vinnande relationsförsäljning

Ja, bra säljare behövs! Eftersom högpresterande säljare kan göra något som internet, marknadsföring och faktablad inte kan. De kan skapa relationer. De kan analysera kundens situation och använda sin expertis för att utbilda och vägleda kunden till en bättre lösning och ett bättre resultat än vad de hade kommit på själva.

Dale Carnegies kurs Professionell försäljning är det enda säljprogrammet som kombinerar en beprövad säljprocess med de viktigaste relationsfärdigheterna från Dale Carnegies bok Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning.

Skifta ditt sätt att arbeta i försäljning och upptäck hur du:

  • Bygger självförtroende för att både utmana och utbilda kunden, samtidigt som du skapar varaktiga goda relationer med dina kunder.
  • Väcker kundens önskan och vilja att träffa dig genom effektivare metoder för hur du etablerar kontakt med högre beslutsfattare.
  • Lär dig mer än 12 konkreta mötesstrukturer för att öka din trovärdighet och kommunicera vilka värden och resultat du skapar utifrån kundens perspektiv.
  • Får snabbare och kortare säljprocesser genom att du arbetar efter en tydlig process och en öppen och ärlig dialog med din kund.
  • Får upprepade resultat genom en engagerande och vinnande attityd och tydlig vägledning i hur du kan arbeta steg för steg.

Vem passar programmet för?

För dig som arbetar med försäljning och vill nå nya nivåer genom relationsorienterade säljtekniker.

 


”Jag gillar att man direkt kan använda insikterna från varje avsnitt i sina egna utmaningar i säljarbetet medan programmet pågår. Och organisationen får resultat av medarbetarens förbättrade färdigheter i försäljning.”                                                  

– Mellanchef, Tillverkningsföretag