Skriv ut  

Dale Carnegies Ledarskapsprogram

Det startar med dig
ledarskaps-iconI dag har många av oss en bra uppfattning om vad ett bra ledarskap innebär - med andra ord hur vi bemöter andra, hur vi kommunicerar och hur vi motiverar oss själva för att kunna motivera andra, för att på så sätt skapa resultat i såväl medgång som motgång. Men höga krav på oss själva och från vår omgivning gör att vi inte alltid praktiserar och agerar utifrån vad vi anser vara ett bra ledarskap. I Dale Carnegies ledarskapsprogram utvecklar du olika färdigheter som tillsammans gör att du skapar goda resultat för ditt företag och för dig själv. 

Del I
I första delen av Dale Carnegies ledarskapsprogram börjar du med ditt eget ledarskap. Du tränar på att skapa goda relationer hos och för andra. Du kommer också att träna dig i att bli effektivare, mer övertygande och intressant som kommunikatör. Under programmet bygger du upp vanor som gör dig målfokuserad - och därmed fokuserad på vad som är viktigt för dig och ditt företag. Du får även möjlighet att identifiera vad som orsakar din stress och oro och hur du kan hantera tidspress och oförutsedda problem.

Del II
I andra delen arbetar du mer på att utveckla dina samarbeten. Det krävs lagarbete för att en organisation ska kunna uppnå sina mål. Du tränar på hur du anpassar ditt sätt att kommunicera och leda utifrån andras personligheter och förutsättningar, hur du löser konflikter, hanterar svåra samtal och hur du ger och tar emot konstruktiv kritik. När de team du jobbar i använder varje persons styrkor skapar du inte bara starkare team, det gör också att ni lättare kan hantera utmaningar och se möjligheter. Det gynnar samarbetet, nytänkandet och det avgörande resultatet. 

Vill du veta mer om programmet och när det startar? Fyll i formuläret nedan så hör vi har oss till dig och berättar mer!

    Indikerar obligatoriska fält
Förnamn     
Efternamn     
Organisation     
Stad     
Titel     
Telefonnummer     
E-post     
Jag vill gärna få erbjudanden och annan information skickad till mig     

 

Adress, HK

Dale Carnegie

7A Centralen, Vasagatan 7

111 20 Stockholm

 

 

Följ oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com