Skriv ut  

Dale Carnegies Säljprogram

Hur står du dig i konkurrensen?
saljprogrammet--iconOavsett om du arbetar i ett litet eller globalt företag är det försäljningsorganisationen som genererar företagets intäkter. Fungerar den väl syns det på resultatet. Idag har kraven ökat på dig som arbetar med försäljning, inte minst på grund av att kunderna är mer upplysta och ställer högre krav. Som säljare idag behöver du därför kunna fungera som rådgivare, vara flexibel och anpassa lösningar efter kundens behov. För att lyckas krävs det att du arbetar strukturerat, ger ett professionellt intryck samt prioriterar rätt aktiviteter för att komma vidare i dialogen med kunderna. 

Del I
I första delen av Dale Carnegies säljprogram skapar du din egen handlingsplan med definierade mätmetoder och försäljningsmål. Därefter arbetar du uteslutande utifrån din egen verklighet. Övningarna baseras på dina aktuella kundkontakter. Du får träna på hur du identifierar affärsmöjligheter och skapar lösningar som hjälper dina kunder i vardagen, hur du ställer frågor som tar fram deras verkliga behov, hur du genomför professionella kundmöten och behovsanalyser och hur du etablerar kontakt med viktiga beslutsfattare. Du lär dig hur du bygger upp och behåller kundrelationer, identifierar var i säljprocessen du befinner dig och vad det naturliga nästa steget är i affärsrelationen. Detta ger dig kontroll och ökade resultat. 

Del II
I andra delen av programmet tränar du upp din förhandlingsteknik. Trots teknikens framsteg gör människor fortfarande affärer med andra människor. För att bli framgångsrik i dina förhandlingar är det viktigt att du kan skapa förtroende och veta hur du bygger långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Med hjälp av realistiska case lär du dig upptäcka, parera och hantera svårigheter - och hur du behåller ditt lugn i pressade situationer. 

Vill du veta mer om programmet och när det startar? Fyll i formuläret nedan så hör vi har oss till dig och berättar mer!

    Indikerar obligatoriska fält
Förnamn     
Efternamn     
Organisation     
Stad     
Titel     
Telefonnummer     
E-post     
Jag vill gärna få erbjudanden och annan information skickad till mig     

 

Adress, HK

Dale Carnegie

7A Centralen, Vasagatan 7

111 20 Stockholm

 

 

Följ oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com