Skriv ut  

Häften

Här samlar vi våra mest användbara tips om hur du kan hantera konflikter, skapa engagemang, vässa din kommunikation, bli en mer inspirerande ledare och ännu mer effektiv i ditt arbete. Ladda gärna ner våra häften innan du surfar vidare på hemsidan!

 

Employee_assessment_fanned

Är dina medarbetare motiverade?

Gör Dale Carnegie Trainings utvärdering om engagemang och ta reda på om dina medarbetare verkligen är motiverade och om du är bra på att skapa engagemang. 
 


50_ee_tips_sweden_icon

50 idéer och tips om medarbetarengagemang

Från vår studie om medarbetarengagemang har vi plockat ut 50 tips och idéer som kan hjälpa din organisation, och dig som är ledare, att skapa ännu mer engagemang på din arbetsplats. 
 


Banner_speaking-effective-downloadicon

Konsten att hålla inspirerande presentationer

Dale Carnegies hemligheter för hur du håller inspirerande presentationer. I det här häftet får du tips, och några framgångshistorier, ur Dale Carnegies bok Hur du blir en bra talare.
 


5-keys-icon---swedish

5 nyckelegenskaper för operativa chefer

Är du ny som chef eller behöver du skapa mer engagemang och motivation i ditt team? Dessa fem grundläggande färdigheter hjälper dig att motivera dina medarbetare och leda ditt team till nya framgångar.


importance-of-leadership-icon

Så påverkar företagsledare engagemanget

Det är framför allt de högsta cheferna som påverkar attityderna i en organisation. En attityd som visar att de bryr sig om sina anställda som medarbetare och människor skapar höga nivåer av engagemang, särskilt hos en utspridd arbetsstyrka


negotiation_skill-icon---swedishSå blir du en skicklig förhandlare

Behovet av effektiv och skicklig förhandlingsteknik är större än det någonsin varit. Få tipsen som gör dig till en skickligare förhandlare. Ladda ner häftet idag!


coaching-tips-download

Coachingtips för ledare

Lär dig de sju stegen för effektiv coaching och bli en ledare som hjälper sina medarbetare att utvecklas.


storytelling-swedish-icon

Engagera med storytelling

Få tipsen som hjälper dig att skapa en presentation som bygger trovärdighet, fångar andras uppmärksamhet och får människor att agera.


overcoming-objection---pdficon

Hantera invändningar effektivt

Få tipsen om hur du bemöter och hanterar invändningar. Ladda ner ditt häfte idag!

Kundservice_download

Tips för att skapa förstklassig kundservice

Börja leverera kundservice i världsklass. Vi garanterar att du kommer att ta din kundtjänst - och din personliga och företagets framgång - till en ny nivå. 
 


Download_time_management_icon

Effektiv tidshantering

Hur du hanterar din tid har en direkt inverkan på din effektivitet, kvalitet och din stressnivå. Dale Carnegie Trainings häfte om tidshantering ger dig praktiska tips som hjälper dig hantera de små problemen som lätt kan förstöra din arbetsdag.
 


oka_entusiasmen

Öka entusiasmen

Entusiasm är många gånger den drivkraft och motor som gör det möjligt för oss att nå våra mål. Få tips på vad du kan göra för att öka din entusiasm, något som är viktigt för att hantera utmaningar, nå dina målsättningar och ha roligare på jobbet.
 


change-management-icon

Hur du som ledare hanterar förändringar

Att genomföra förändringar på arbetsplatsen är en stor utmaning eftersom det alltid är svårt att förutse hur processer kommer att utvecklas och hur människor kommer att reagera.
 


providing_feedback_sweden_Guidebook_icon

Hur du ger feedback till dina medarbetare

Att ge feedback, speciellt negativ feedback, är något som många chefer drar sig för att göra. Ett skäl kan vara rädslan för hur medarbetaren ska reagera. Samtidigt vet vi att ärlig feedback (bra eller dåligt) är viktigt för att medarbetare och team ska kunna utvecklas. 
 


team_conflict_resolution_strategy_icon_sweden

Så här löser du konflikter i teamet

Som ledare för ett team behöver du ha förmågan att lösa en konflikt på ett sätt som gör att relationerna mellan personerna i teamet fortsätter att fungera bra.
 


closing-the-sale-download

Få fler affärer med goda kundrelationer

Få de verktyg du behöver för att börja bygga kundrelationer som skapar resultat!

 

 

 
 

Adress, HK

Dale Carnegie

7A Centralen, Vasagatan 7

111 20 Stockholm

 

 

Följ oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com