Skriv ut  

Dale Carnegies program

Kanske känner du som många andra: du vill förbättra och förändra saker omkring dig. Men tempot ökar hela tiden och förväntningarna skruvas upp. Vill du bli bättre rustad att klara av dagens snabba och tuffa arbetsklimat? Kunna uttrycka dig lättare och få andra att lyssna? Utveckla en attityd som gör att du kan hantera utmaningar? Ta ledarskap och öka dina säljresultat? Då är Dale Carnegies program rätt steg att ta! 

På Dale Carnegie vet vi att det är individer som utvecklar företag. Som ett av världens ledande företag inom utveckling av människor och företag vet vi också att det är hos de enskilda individerna som hela processen börjar. 

Våra program ska skapa ett långsiktigt värde åt dig. Redan under träningsperioden ska du få en synlig utveckling - och resultat som återbetalar din tidsinvestering.

LEDARSKAPSPROGRAM Kommunikationsprogrammet SALJPROGRAM


I över 100 år har Dale Carnegie utvecklat människor. Och vi vet att människor utvecklar företag. Som ett av världens ledande företag inom utveckling av människor och företag vet vi också att det är hos de enskilda individerna som den utvecklingen börjar. 

Våra program ska skapa ett långsiktigt värde åt dig. Redan under träningsperioden ska du få en synlig utveckling - och resultat som återbetalar din tidsinvestering.

Dale Carnegies Ledarskapsprogram

Idag har många av oss en bra uppfattning om vad ett bra ledarskap innebär - med andra ord hur vi bemöter andra, hur vi kommunicerar och hur vi motiverar oss själva för att kunna motivera andra. Dock gör höga krav att vi inte alltid praktiserar och agerar utifrån vad vi anser vara ett bra ledarskap. I Dale Carnegies Ledarskapsprogram utvecklar du olika färdigheter som tillsammans gör att du skapar goda resultat för ditt företag och för dig själv.

Dale Carnegies Kommunikationsprogram

Vill du ta din kommunikation till en helt ny nivå? Bygga din expertis i att kommunicera på ett sätt som får andra att lyssna? Bli skicklig på att skapa goda relationer? Då är Dale Carnegies kommunikationsprogram något för dig. I programmet kommer du att bygga dina kunskaper inom fem områden: mod och självförtroende, goda relationer, kommunikation, ledarskap samt stress och oro. 

Dale Carnegies Säljprogram

I dag har pressen på dig som arbetar med försäljning ökat. Inte minst på grund av att kunderna är mer upplysta och ställer högre krav. Som säljare behöver du även fungera som en pålitlig rådgivare, vara flexibel och anpassa lösningar efter kundens behov. Professionell Försäljning ger dig som jobbar med kundrelationer en fullständig och välbeprövad säljträning som skapar lönsamhet och långsiktighet i dina affärsrelationer

 

Adress, HK

Dale Carnegie

7A Centralen, Vasagatan 7

111 20 Stockholm

 

 

Följ oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com