Hantera stress och överdriven oro

Det här får du med dig från vårt häfte

Mycket av det vi stressar upp oss över är saker vi inte kan påverka, och vi behöver lära oss att låta bli att oroa oss över saker vi inte kan göra något åt. Dale Carnegies råd till människor som behöver hjälp med att hantera sina tankar är lika aktuella idag som för 70 år sedan.

Insikter du får

Dale Carnegies princip att leva i ”dagtäta rum” betyder att du ska fokusera på det som är här och nu. Det är onödigt att lägga energi på det som har hänt eller det som skulle kunna hända i framtiden. Och vi tror många gånger att det är mer bråttom att göra saker än det faktiskt är.

Varför dessa insikter är viktiga

Jobba med det du ska jobba med, här och nu, och fokusera inte på allt du borde ha gjort. Be om hjälp från chefen eller en kollega om du inte vet hur du ska lösa saker, och gör det innan stressen blir ett problem.

Hur du kan använda dina insikter

Pressen kan kännas överväldigande och då är det viktigt att stanna upp och hitta orsakerna till den: Är det vi själva eller de omkring oss som skapar stress? Gör en checklista med hjälp av principerna, som hjälper dig att ta kontroll över stressen.

Ladda ner Hantera stress och överdriven oro här

Fyll i nedanstående uppgifter

   Boka möte

   Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

   Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.