Hur du blir ditt bästa jag i det digitala mötet

Det här får du med dig från vårt häfte

I relationer på distans behöver sociala färdigheter anpassas till den virtuella miljön. I häftet får du tips på hur du planerar och genomför givande och engagerande dialoger och möten digitalt.

Insikter du får

Vad som är viktigt att vara medveten om i möten med andra, hur vi påverkar andra genom vårt sätt att agera och säga saker på, och vilka nya utmaningar vi stöter på i det digitala mötesrummet.

Varför dessa insikter är viktiga

Med fokus på att få andra att känna sig bekväma med olika tekniker, och genom att vara förberedd och vara en god bekräftande lyssnare kan vi få ett ökat engagemang i digitala möten.

Hur du kan använda dina insikter

Vi kan plocka upp reaktioner på det vi säger, och får tekniker att handskas med olika åsikter och fokus och blir en ledare som får mötesdeltagare att gå från oberörda till berörda, oavsett plats, tid och rum.

Ladda ner Hur du blir ditt bästa jag i det digitala mötet här

Ange din e-postadress nedan så skickar vi häftet till din angivna e-post.

    Boka möte

    Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

    Logo

      Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.