Ledarguide innovation

Det här får du med dig från vårt häfte

Innovation är en av de få saker som är helt gratis. Men innovation är en process och målet är att samla visioner från dina värdefulla medarbetare. Genom att visa uppskattning, skapa en positiv arbetsmiljö, uppmuntra öppen kommunikation, respekt och främja ett proaktivt tänkande, kommer idéerna att flöda fritt!

Insikter du får

Du guidas genom innovationsprocessen, som startar med visionen, slutmålet. Upptäck utmaningarna och möjligheterna, kasta fram idéer för att hitta lösningar. Ta hjälp av andra och gå till handling med godkända lösningar, och avsluta med att utvärdera dina resultat.

Varför dessa insikter är viktiga

Innovation handlar om att stå ut genom bruset. Om du inte är innovativ är du bara en i mängden. Våga vara annorlunda. Det är det dina kunder letar efter!

Hur du kan använda dina insikter

Innovation är kul! Att följa ett mål från de första idéerna till genomförandet, gör inte bara att vi känner oss nöjda personligen, det påverkar också hela organisationens resultat på ett positivt sätt.

Ladda ner Ledarguide innovation här

Ange din e-postadress nedan så skickar vi häftet till din angivna e-post.

    Boka möte

    Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

    Logo

      Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.