Ny som chef

Fördelar du får med vårt häfte

Den första övergången till ledare är en av de största utmaningarna i vårt arbetsliv. Det här ledarskapshäftet ger oss en inblick i vilka egenskaper som är viktiga att fokusera på för förstagångschefer.

Insikter du får

Fokusera på de färdigheter som nya chefer behöver för att lyckas. Undvik vanliga fallgropar som är lätta att hamna i som ny ledare. Bygg ansvarstagande, engagerade team som presterar på hög nivå.

Varför dessa insikter är viktiga

För de flesta förstagångschefer är det tufft att anpassa sig till ledarrollens verklighet. Många av de verktyg och färdigheter som de förlitade sig på som individuell medarbetare, fungerar inte lika bra i ledarrollen.

Hur du kan använda dina insikter

Ta kommandot som förstagångschef. Bygg vidare på dina styrkor och utveckla en ny förståelse för vad du kommer att behöva för att fortsätta nå framgång i ditt arbete.

Ladda ner häfte

Genom att ladda ner häftet så godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.

Boka möte

Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se eller ringa 08-783 18 40.

Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.