Öka entusiasmen

Det här får du med dig från vårt häfte

Inom Dale Carnegie använder vi ofta ordet entusiasm. Entusiasm är ofta den drivkraft och motor som gör det möjligt att förverkliga våra mål och många gånger kommer entusiasmen från vår egen inställning. Vi identifierar fem områden som är viktiga för att skapa entusiasm och nå framgång.

Insikter du får

Motivation är en färskvara. Därför måste vi själva ansvara för att entusiasm finns i vår vardag., eftersom vi vet att det blir lättare att nå våra mål om vi har en mer framåtriktad och positiv grundsyn.

Varför dessa insikter är viktiga

Genom att identifiera vilka mönster vi har kan vi arbeta fokuserat och medvetet för att skapa goda vanor. Det leder till att vi bygger vår egen motivation och entusiasm.

Hur du kan använda dina insikter

Häftet ger dig praktiska råd hur du analyserar beteendemönster för att skapa och behålla goda vanor som ger dig energi att leva ett mer målinriktat och roligare liv.

Ladda ner Öka entusiasmen här

Fyll i nedanstående uppgifter

   Boka möte

   Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

   Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.