Så tar du tag i konflikter Självutvärdering

Det här får du med dig från vårt häfte

Förmågan att interagera med andra är ännu viktigare idag i komplexa och snabbrörliga arbetsmiljöer. I häftet får du råd om hur du analyserar konfliktsituationer och sätt att lösa dem som skapar samarbete. Upptäck hur vi kan tolka personers reaktioner i konflikter och ge dem verktyg att förstå och bättre hantera sina känslor och behov.

Insikter du får

En noggrann konflikthanteringsplan gör det enklare att analysera hur du hanterar konflikter i nuläget, så att du kan ringa in förbättringsområden. Med utvalda strategier för praktisk konflikthantering och alternativa metoder för att dämpa infekterade situationer, kan du leda ett mer sammansvetsat team.

Varför dessa insikter är viktiga

Konflikter på arbetsplatsen minskar arbetslusten, påverkar både produktiviteten och teamets framgångar negativt. Oenighet måste tas itu med direkt. När en konflikt stör arbetet och påverkar relationer är det dags att vara en skicklig fredsmäklare.

Hur du kan använda dina insikter

Häftet ger dig praktiska strategier som hjälper dig lösa konflikter och förändra attityder och beteenden för att minimera risken för konflikter. Du analyserar konfliktsituationer och hittar den bästa lösningen, genom att använda mallen för att skapa en handlingsplan.

Ladda ner Så tar du tag i konflikter Självutvärdering här

Fyll i nedanstående uppgifter

   Boka möte

   Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

   Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.