Tidshantering

Det här får du med dig från vårt häfte

Som verkligheten ser ut idag behöver vi kunna göra mer, bättre, snabbare och med färre resurser. Nyckeln är att investera din tid så effektivt som möjligt, både på arbetet och personligen, på ett sätt som skapar de bästa resultaten. Det här häftet hjälper dig att prioritera uppgifter och att arbeta effektivare.

Insikter du får

Du får tips på vad du kan göra för att få bättre kontroll över dina aktiviteter och hantera din tid mer effektivt för att skapa bättre resultat. Upptäck hur du kan arbeta smartare - inte mer.

Varför dessa insikter är viktiga

Tid balanseras ständigt mot kvalitet och kostnad i dagens föränderliga affärsklimat. För att uppnå målen utan att sänka kvaliteten är det avgörande att kunna prioritera rätt, agera snabbt och säkert. Genom att använda dessa 5 beprövade sätt att hantera din tid, övervinner du din oro för deadlines!

Hur du kan använda dina insikter

En effektiv tidshantering har en direkt inverkan på produktiviteten, kvaliteten på arbetet och dina möjligheter att hantera stress och oro. Lär dig att prioritera för att snabbare nå mål och få bättre resultat.

Ladda ner Tidshantering här

Ange din e-postadress nedan så skickar vi häftet till din angivna e-post.

    Boka möte

    Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

    Logo

      Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.