Hur använder vi styrkan med Storytelling i vår vardag? Workshop 4 oktober 2024 i Stockholm

Konsten att kommunicera fortsätter att vara en av de viktigaste faktorerna för att lyckas inom affärslivet. Begreppet Storytelling har figurerat länge, och vetenskapliga studier påvisar dess kraft för att få andra att engagera sig, sälja in idéer, effektivisera erfarenhetsutbyte, samt driva kulturarbete.

Så hur får vi då loss kraften med Storytelling i vår vardag? Vilka verktyg finns att tillgå och när lämpar det sig specifikt att använda Storytelling som till exempel företagsledare, chef, teamledare, projektledare, specialist eller säljare?

I vår workshop övar vi praktiskt på Storytelling-tekniker för att snabbt och enkelt förbereda och kommunicera aktuella områden i vår vardag. Vi maxar vårt lärande genom att i sann Dale Carnegie-anda träna våra förmågor och tänja våra gränser. Allt detta i en fartfylld, rolig och förlåtande miljö.

Workshopen ger dig verktyg att

  • snabbt paketera vårt budskap på ett kraftfullt sätt
  • träna på att kommunicera genom exempel
  • sälja in idéer och motivera andra till handling
  • tydliggöra våra användningsområden för Storytelling i vardagen
  • välja rätt inställning från början och därmed kunna stärka förmågor inom området.

När och Var?

Datum: Fredag 4 oktober 2024
Tid: 9:00 – 11:30
Plats: Convendum, Vasagatan 16, Stockholm

Investering: Kostnadsfritt mot föranmälan
Vi bjuder på: Kaffe

Vem passar workshopen för:
Såväl företagsledare, chefer, teamledare, projektledare, som specialister och säljare. Med andra ord, för dig som vill föra in mer motiverande, engagerande och kraftfull kommunikation i vardagen. Oavsett om du är ett kommunikationsproffs, en genant nybörjare eller någonstans där emellan, så är denna workshop för Dig.

För dig som vill få relevanta nya vinklar, erfarenheter och inspiration från andra ledare, och vill dela med dig av egna erfarenheter och kunskap, samtidigt som du har riktigt kul!

För mer info, kontakta:

elin.persson@dalecarnegie.com

fredrik.rosendahl@dalecarnegie.com

Anmäl dig till workshopen här: