Skriv ut  

Skräddarsytt för ditt företag

Dale Carnegie är specialister på att utforma program som ger resultat. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningsprogram och företagsanpassade lösningar för företag. Det kan handla om allt från några timmar till ett helt program. 

Ledarskap

Det skräddarsydda ledarskapsprogrammet riktar sig till er som vill öka förmågan att prestera, bli starkare ledare och addera ett mervärde till ert företag. Bli experter på att bygga goda relationer och kommunicera på ett vinnande sätt i er vardag. Tillsammans skapar ni goda resultat för företaget och er själva. 

Kommunikation

Det skräddarsydda kommunikationsprogrammet gör att ni bli mer trygga när ni håller presentationer och blir samtidigt tydligare och mer effektiva som medarbetare och ledare. Vi gör er medvetna om era starka sidor som kommunikatörer och tillsammans med er tillför vi struktur, tydlighet och inspiration till er kommunikation. Ni kommer att se en skillnad ifrån när ni började och slutar träningen.

Försäljning

Din personliga förmåga att vara en övertygande och trovärdig rådgivare är viktigare än någonsin för att ni som företaget ska göra bättre intryck än konkurrenterna. Dale Carnegies moduler inom professionell relationsbaserad försäljning är nästa generations säljprogram. Lär er hur ni vinner kampen om kunderna inom komplex B2B, agerar effektivt och hanterar varje steg i säljprocessen i den digitala tidsåldern. 

Förhandlingsteknik

För att bli framgångsrik i dina förhandlingar är det viktigt att du kan skapa förtroende och veta hur du bygger långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Du behöver även ha förmågan att erbjuda vinn-vinn-lösningar. Lär dig hur du stärker dina relationer, får andras förtroende och hur du ger ett trovärdigt intryck - kvaliteter som hjälper dig att vårda dina befintliga kunder och skapa nya affärer. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Var ni befinner er och vart ni är på väg

Det första steget är att vi, i samarbete med dig och ditt företag, tar reda på var organisationen befinner sig idag. Nästa steg är att identifiera vart organisationen ska. Det här gör att vi kan skapar skräddarsydda utbildningsprogram som möter ert företags specifika önskemål och behov.

Skräddarsydda lösningar innebär att vi maximalt anpassar vår metodik till just er organisation. Tillsammans identifierar vi framgångsfaktorer, mål och hur vi ska mäta effekten, före, under och efter träningen - för att maximera era resultat och utveckling. 

Uppifrån och ner

Vi involverar ledningsgrupp, ansvariga chefer och medarbetare för att få fram en gemensam problem- och målformulering. Den ligger sedan till grund för den fortsatta utvecklingsprocessen

Om du vill bygga ett företagsklimat där dina medarbetare är engagerade i sitt arbete behöver du rätt verktyg. Vi förser dig med de verktygen.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Adress, HK

Dale Carnegie

7A Centralen, Vasagatan 7

111 20 Stockholm

 

 

Följ oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com