Dennis Ericsson

Kundansvarig/ Säljare

”Fantastiskt att se människor växa”

Före detta bandyspelare i Västerås SK, som så många andra ”skulle kunna blivit riktigt bra” om inte skador och otur stod ivägen…. Nej, i ärlighetens namn så var det faktiskt Dennis dåliga självförtroende och mindre dynamiska mindset vid motgångar, som satte stopp för hans framgång på bandyplanen.

Lyckligtvis har det blivit ändring på det, efter ekonomi/managementstudier och lyckad säljkarriär i rekryteringsbranschen, som ledde till möjligheten och förtroendet att starta en verksamhet från grunden i Jönköping hos hans tidigare arbetsgivare. Dennis jobbar idag som affärsansvarig och påbörjar inom kort resan mot att bli certifierad Dale Carnegie-instruktör. Brinner för långsiktiga, personliga och värdeskapande samarbeten där han får utvecklas tillsammans med sina kunder.

Favoriten bland Dale Carnegies principer är just nu ”Ge ärlig och äkta uppskattning”, av den enkla anledningen att det är fantastiskt att se människor växa genom att själv bara vara genuin. För att lyckas med detta krävs även en nyfikenhet och uppmärksamhet på människorna omkring oss. Han vill tro att kunderna uppskattar hans positiva och personliga engagemang, samt den positiva energi han hela tiden strävar efter i sina samarbeten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i vårt team?