Fredrik Rosendahl

Partner Stockholm & Kundansvarig / Säljare, Instruktör

All förändring börjar i det lilla

Fredrik Rosendahl är familjefadern som bytte ingenjörs- och konsultvärlden till att följa hjärtat och kallet till att istället jobba med människors utveckling. Fredrik har sedan starten 2010, återkommande levererat toppresultat inom bla egen försäljning, och ingår i gruppen ”Top producer” på global nivå.

I rollen som senior instruktör haft Fredrik stor variation på uppdrag de senaste åren, med bla program inom försäljning, kommunikation, ledarskap, kundservice och affärsmannaskap, där projekten antingen är i öppen regi eller genom kundanpassningar, där Fredriks kreativitet frigörs.

Fredrik är även en av eldsjälarna och instruktörerna i drivandet av Dale Carnegies CSR-projekt ”Generation Next”, där ungdomar från skolor och idrottsföreningar utvecklas som individer utifrån Dale Carnegies värld. Fredriks favorit bland Dale Carnegie ledarskapsprinciper är ”Beröm alla framsteg, stora som små”, av anledningen att all förändring börjar i det lilla, och kraften som kommer när vi uppmärksammar dessa förändringar, skapar engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas och utmana sina gränser. Den stil som uppskattas av deltagare i Fredriks program är kombinationen av energi, glädje samt förmågan att tänja på andras gränser, i syfte att ta fram det bästa hos varje individ.