Linda Hugod

Partner Stockholm & Performance Consultant

Att möta människor från olika länder, kulturer och bakgrund har varit Lindas livsstil då hon bott, jobbat och studerat utomlands i 15 år. Linda har ett genuint intresse i vad som präglar och driver oss människor, bortom kultur.

Hon startade sin bana som skidmodell i Frankrike och har ägnat större delen av sin karriär i Employer Branding och säljrelaterade roller i globala organisationer. Redan 2002 inledde hon en distanskarriär och fick flera utmärkelser som säljare när hon jobbade och byggde relation på distans med världen som arbetsfält.

Som egenföretagare har hon utbildat sig till Certifierad och Executive Coach och har bla haft uppdrag inom rekrytering och Employer Branding för flertalet start up ventures. Som konsult och coach har hon fokuserat på individen och att hjälpa individer må bättre, prestera mer och bidra till att bygga varumärken utifrån individ, värderingar, drivkrafter och potential.

Den Dale Carnegie-princip som Linda värdesätter högst är att “Bli genuint intresserad av andra människor”. Det uppstår magi när människor känner sig lyssnade till, förstådda och viktiga på riktigt och när de inte känner sig dömda eller bedömda.

Lindas kunder uppskattar henne för hennes smittande energi, genuina kundfokus och för hennes öppenhet gällande andras tankar, idéer och perspektiv.