Magnus Kornbakk

Partner Göteborg & Kundansvarig / Säljare, Trainer

Det krävs ansträngning för att lyckas

Magnus Kornbakk vet som före detta brottare i världsklass, vilken ansträngning som krävs för att lyckas. Under mer än tjugo års tid har Magnus framgångsrikt arbetat med att vägleda medarbetare och organisationer, inom fordons-, tillverknings- och tjänstesektorn, till synbara resultatförbättringar. Magnus har under denna period löpande tilldelats såväl nationella som internationella utmärkelser, för sitt arbete att driva attityds- och förändringsarbete.

Den av Dale Carnegies principer som Magnus värdesätter högst är “Bli genuint intresserad av andra människor”. Att bli genuint intresserad av och vilja stärka medarbetarnas förmågor och självförtroende, samt att visa detta, är nyckeln till att åstadkomma ett positivt klimat, medarbetarengagemang och den delaktighet eller vi- känsla som fordras för att skapa en hållbar och långsiktig resultatförbättring.

Magnus kunder uppskattar hans sätt att skapa engagemang och hunger, att han inte komplicerar och problematiserar, utan effektivt fokuserar på de områden som kan leda till förbättrade resultat både på individ- och organisationsnivå.