Peter Gerhartz

Partner Malmö & Kundansvarig / Säljare

Att bryta mönster ger energi

Peter är en glad skåning som möter varje människa med öppenhet och ett engagemang i att hitta andras motivation till förändring – oavsett om det gäller individen, teamet eller hela organisationen.

I närmare 20 år har han utvecklat företag och människor som managementkonsult och sett kraften och effekten av när människor tillsammans kommunicerar tydligt, ger och får beröm och är motiverade till att hantera förändring.

Han är en drivande coach med en stark vilja att hjälpa, och feedback från omgivningen säger att han är snabb på att förstå och analysera situationer, är duktig på att skapa en positiv attityd och är orädd och ärlig i sin egen feedback. Och har alltid siktet inställt på de uppsatta målen.

Peters favoritprincip är hämtad från ”Hantera stress och oro”-delen. Princip nr 2 – ”Fråga dig: ”Vad är det värsta som kan hända?” Den har hjälpt honom själv inför olika vägval, svåra situationer och för att kunna hantera och välja förändringar. Han nyttjar den ofta sin coachning som stöd för att få andra att se möjligheter istället för hinder och därmed våga bryta sina beteendemönster och uppnå de mål man satt upp.

När Peter kopplar av befinner han sig antingen i stallet som stalldräng till dotterns fjordhäst eller så snörar han på sig löparskorna och beger sig ut en runda på Bjärehalvöns vackra natur.