-
 

Dale Carnegies Kommunikations-
program

Varför ska andra lyssna på dig?

Vill du ta din kommunikation till en helt ny nivå, bli expert på att kommunicera på ett sätt som får andra att lyssna och bli skicklig på att skapa goda relationer?  

Del I

I första delen av Dale Carnegies Kommunikationsprogram kommer du att bygga upp ditt självförtroende genom att identifiera dina styrkor och använda dessa för att sätta och nå mål, våga ta fler risker och anta nya utmaningar.

Du kommer att träna dig i att bli effektivare, mer intressant och övertygande som kommunikatör. Du tränar också på att skapa förtroende hos och för andra och hur du hanterar situationer där dina samarbeten inte fungerar så väl som de skulle kunna göra.

Genom tips och idéer hittar du också de metoder som passar dig vad gäller att hantera oro, stress och tidspress. 

Del II

Andra delen av programmet är mer intensiv. Du tränar på hur du övertygar och motiverar andra till handling, hur du använder ditt kroppsspråk och din röst för att behålla lyssnandet och uppmärksamheten och hur du på ett engagerande sätt säljer in dina idéer.

Du lär dig också hur du planerar och bygger upp en presentation.

Med hjälp av coaching och filmning ser vi vad du kan göra mer av, mindre av och annorlunda för att hantera situationer och presentationer på ett mer flexibelt sätt. 

Vill du veta mer om programmet och när det startar? Fyll i formuläret nedan så hör vi har oss till dig och berättar mer!

    Indikerar obligatoriska fält
Förnamn     
Efternamn     
Organisation     
Stad     
Titel     
Telefonnummer     
E-post     
Jag vill gärna få erbjudanden och annan information skickad till mig