-
 

Dale Carnegies Ledarskaps-
program

Det startar med dig

Vill du utveckla de färdigheter som gör att du blir en tryggare ledare, har förmågan att skapa engagemang och skapar goda resultat för ditt företag och för dig själv?

Del I

I första delen av Dale Carnegies Ledarskapsprogram börjar du med ditt eget ledarskap. Du tränar på att skapa goda relationer hos och för andra.

Du kommer också att träna dig i att bli effektivare, mer övertygande och intressant som kommunikatör.

Under programmet bygger du upp vanor som gör dig målfokuserad - och därmed fokuserad på vad som är viktigt för dig och ditt företag. Du får även möjlighet att identifiera vad som orsakar din stress och oro och hur du kan hantera tidspress och oförutsedda problem.

Del II

I andra delen arbetar du mer på att utveckla dina samarbeten. Det krävs lagarbete för att en organisation ska kunna uppnå sina mål.

Du tränar på hur du anpassar ditt sätt att kommunicera och leda utifrån andras personligheter och förutsättningar, hur du löser konflikter, hanterar svåra samtal och hur du ger och tar emot konstruktiv kritik.

När de team du jobbar i använder varje persons styrkor skapar du inte bara starkare team, det gör också att ni lättare kan hantera utmaningar och se möjligheter. Det gynnar samarbetet, nytänkandet och det avgörande resultatet. 

Vill du veta mer om programmet och när det startar? Fyll i formuläret nedan så hör vi har oss till dig och berättar mer!

    Indikerar obligatoriska fält
Förnamn     
Efternamn     
Organisation     
Titel     
E-post     
Telefonnummer     
Jag vill gärna få erbjudanden och annan information skickad till mig