-
 

Dale Carnegies Säljprogram

Hur står du dig i konkurrensen?

Vill du bli en säljare som är en tillgång för ditt företag genom att vara bra på att skapa starka affärsrelationer, fungera som era kunders rådgivare, vara strukturerad, ge ett professionellt intryck och kan anpassa lösningar efter kundens behov?

Del I

I första delen av Dale Carnegies Säljprogram skapar du din egen handlingsplan med definierade mätmetoder och försäljningsmål.

Därefter arbetar du uteslutande utifrån din egen verklighet. Övningarna baseras på dina aktuella kundkontakter.

Du får träna på hur du identifierar affärsmöjligheter och skapar lösningar som hjälper dina kunder i vardagen, hur du ställer frågor som tar fram deras verkliga behov, hur du genomför professionella kundmöten och behovsanalyser och hur du etablerar kontakt med viktiga beslutsfattare. 

Del II

I andra delen av programmet tränar du upp din förhandlingsteknik, för trots teknikens framsteg gör människor fortfarande affärer med andra människor.

För att bli framgångsrik i dina förhandlingar är det viktigt att du kan skapa förtroende och veta hur du bygger långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Med hjälp av realistiska case lär du dig upptäcka, parera och hantera svårigheter - och hur du behåller ditt lugn i pressade situationer. 

Vill du veta mer om programmet och när det startar? Fyll i formuläret nedan så hör vi har oss till dig och berättar mer!

    Indikerar obligatoriska fält
Förnamn     
Efternamn     
Organisation     
Stad     
Titel     
Telefonnummer     
E-post     
Jag vill gärna få erbjudanden och annan information skickad till mig