-
 

Dina garantier

Vår erfarenhet hos Dale Carnegie är att flera olika förutsättningar är viktiga för att du ska få en utbildning som säkerställer att du lyckas i din roll.

Hos oss köper du inte bara en kurs utan ett helt koncept med aktiviteter som sker före, under och efter varje utbildning för att maximera effekt och lärande av varje satsning. Detta oavsett om det är för individ eller hela din organisation.

Dale Carnegie har en lång unik historia där vi har utvecklat en metod som bygger på andragogik, dvs. utbildningar och lärande för dig. Du får bevisligen resultat genom att du får lära dig konkreta metoder, strukturer och arbetssätt, och att du uppmuntras att börja implementera och använda dessa omgående. Du kommer samtidigt att få en djupare personlig insikt och förståelse för vilka beteenden och attityder du behöver ha, för att framgångsrikt värva och samarbeta med andra i att nå era målsättningar.

Före din utbildning

Vi gör tillsammans med er en behovsinventering på individuell eller organisationsnivå, fastställer målsättningar, förväntningar och gör de förberedelser som krävs för att skapa bästa möjliga förutsättningar. Vi erbjuder en mängd olika lösningar för detta:

  Individuella mål- och coachingsamtal

  Förstudier och intervjuer med nyckelpersoner

  Affärsutvecklande workshops

  Engagemangsstudier

  DC Impact 180°/360° utvärderingar

  Learning Transfer-analyser

  ROI-analyser

Genomförandegaranti

Vi ställer inte in kurser. Däremot kan vi vid enstaka tillfällen tvingas ändra kursdatum. Genomförandegaranti innebär att du är garanterad att din kurs blir av. Om vi mot förmodan ombokar datum och de nya datumen inte passar dig, har du rätt att häva bokningen och få pengarna tillbaka.

Nöjd-kund-garanti

Vi gör vårt yttersta för att du ska vara nöjd. Om du skulle känna att vi inte håller vad vi lovat, kontakta oss så ser vi till att du får det du saknar. Skulle du trots det känna att du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Supportgaranti efter din utbildning

Vi kommer att erbjuda individuell uppföljning med dig och din chef, mentor eller annan för dig viktig person. Både direkt efter din kurs och cirka ett halvår senare. Efter kursen har du dessutom tillgång till support ifrån oss i upp till tre månader. Behöver du ett snabbt svar eller stöd kring något som rör kursen är det bara att höra av dig. I ditt material kommer du ha tillgång till alla verktyg, checklistor och strukturer som vi använt i kursen.

Kvalitetsgaranti

Du kan vara trygg med att det vi gör fungerar. Det vet vi baserat på en ansamlad empirisk erfarenhet från över nio miljoner deltagare. Våra program, utveckling och instruktörsprocesser är alla kvalitetssäkrade. Vi bedriver egen modern forskning inom t ex vad som driver medarbetarengagemang och försäljning, samt förnyar och uppdaterar ständigt våra kurser så att de är anpassade till dagens verklighet.