-
 

News

Kategori:
 
Resultat: 36 Hittade artiklar
Nyhetsbrev, 29 september 2015 | Dale Carnegie
Förmågan att samla tankarna och tala oförberett är på många sätt en viktigare förmåga att behärska än att kunna hålla tal efter långa och noggranna förberedelser.
Nyhetsbrev, 27 augusti 2015 | Dale Carnegie
Hur gärna vi än vill så kan vi inte ge dig en magisk formel som automatiskt ökar antalet kundkontakter. Det vi däremot kan ge dig är konkreta tips om hur du kan kan få en jämnare försäljning och högre volymer med hjälp av prospektering.
Nyhetsbrev, 25 juni 2015 | Dale Carnegie
Förutsättningarna för försäljning har förändrats, men kunden går igenom samma process som den alltid har gjort. Ingen kommer att köpa någonting om inte han eller hon vill eller har en anledning att köpa.​
Nyhetsbrev, 26 maj 2015 | Dale Carnegie
Har du en kollega som gör upprepade misstag, ofta missar deadlines eller förser dig med felaktig information, saker som påverkar ditt arbete? Så här gör du för att hantera det på ett bra sätt.
Nyhetsbrev, 29 april 2015 | Dale Carnegie
Chefer kommer behöva acceptera det faktum att Generation Y inte vill bli fastkedjade vid en kontorsplats eller formella 9-till-5-tider. Med andra ord kommer kontrollchefen, chefen som vill veta vad medarbetarna gör var 15:e minut, inte bli så långvarig på arbetsplatsen framöver.
Nyhetsbrev, 27 mars 2015 | Dale Carnegie
Tänk på ett mål du har som du väldigt gärna vill nå, men inte riktigt vet hur. Vill du ha tips på hur du kan nå det? För att våga stretcha din potential och samtidigt säkerställa att du inte bli besviken - dela upp ditt mål i tre nivåer.
Nyhetsbrev, 26 februari 2015 | Dale Carnegie
Ett företags främsta tillgång är utan tvekan människorna som arbetar i det. Innovativa produkter, förstklassig service och nyskapande strategier bidrar visserligen till framgångarna, men ingen av dessa faktorer kan utföras utan engagerade medarbetare.
Resultat: 36 Hittade artiklar