"Idag är morgondagen du bekymrade dig över igår"

Generation.Next

 

Vi på Dale Carnegie har med glädje sett fram emot att möta och träna morgondagens unga ledare i oktober, men som vi alla är medvetna om har Covid-19 satt käppar i hjulet för många planer. Håll utkik i vår efter vårt populära ledarskapsprogram för unga, GENERATION.NEXT, då höstens träning utgår på grund av pandemin. Vi ses i vår!

Tills dess kan du hämta inspiration från poddarna med de tidigare Generation Next-deltagarna Beatrice och Lovisa: https://www.dalecarnegie.se/podcasts/

Generation.Next är ledarskapsträningen för dig som är ung vuxen och som går i skolan eller studerar och vill lära sig färdigheter som varar livet ut. Du tränar praktiskt på personligt ledarskap och mejslar ut vilka mål och ambitioner som är värda att satsa på, tillsammans med andra unga vuxna, vilket är både roligt och utvecklande. I kursen tränar du praktiskt på:

 • Teamwork
 • Ledarskap
 • Social förmåga
 • Kommunikation
 • Attityd
 • Hantera stress och oro
 • Hantera prestationsångest

Vad är Generation.Next? 

Du lär och tränar dig att

 • Använda 30 av de viktigaste principerna för att skapa förtroende, samarbete och påverka andras beteenden och relationer.
 • Hålla olika typer av presentationer, bli medveten om hur du uppfattas, hantera din egen nervositet och prestationsångest inför att hålla tal.
 • Hitta ditt bästa sätt att prioritera, fatta beslut och sätta mål och hitta bästa aktiviteterna för att nå dessa.
 • Hantera stress, oro, problem och utmaningar på ett mer konstruktivt och positivt sätt.
 • Bli bättre på att samarbeta och förutse vad som kan orsaka konflikter, och hur de bäst hanteras.

Livslångt lärande genom träningen

Du får konkreta verktyg för hur du förbereder och håller presentationer och tal, sätter rimliga och nåbara målsättningar, säljer in dina åsikter, samt viktigast av allt, hur du skapar, behåller och förbättrar relationer med vänner, lärare, familj och arbetsgivare.


Maja Bergström 20, deltagare i Generation Next och en ideologisk ”Big dreamer”:

Maja, vad skulle du säga var bäst med träningen?
Att hitta och bli medveten om sin egen potential och börja se sitt eget ansvar i livet (självledarskap) var nog det viktigaste. Vikten av att kunna konkretisera mina mål. Att inse att Jag har kapaciteten, jag vet kanske bara inte om det än. Sen så triggar det ju en massa andra tankar om vad man vill göra i framtiden. Jag vet att jag vill arbeta med människor, kommunikation och framförallt – det skall ge värde i ett ”större syfte”, inte bara att tjäna pengar.
Jag har faktiskt – efter Generation Next – börjat en onlinekurs som handlar om att våga drömma stort, sätta mål och ”make it happen”.  Läs hela intervjun med Maja här.

Så här ser programmet ut

Kursen består av 3 heldagar. Fika, manual och Dale Carnegies bok “Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning” ingår. Dag 1 sätter du dina egna övergripande mål med kursen. Dag 3 är det diplomering där föräldrar, vänner och andra bjuds in att höra om dina framsteg och få inspiration.

Efter kursen
Supportgaranti under tre månader – När du behöver! Certifikat på din LinkedIn-profil.

Så här hjälper dig träningen direkt i din vardag

Utöver de olika färdigheter som lärs ut och som du får träna på, får du också under varje träningstillfälle en tydlig återkoppling om vilka konkreta styrkor du har och hur du kan använda dig av dessa i din vardag.

”Kommunikation handlar inte bara om att vara den bästa talaren, utan även den bästa lyssnaren.”
– Ali Alex Nakhjavanpour

Investering

4000 kr inkl. moms (3200 kr exkl. moms)

För frågor eller mer information

Mejla info@dalecarnegie.se för svar på dina funderingar.

Kommande kurser