"Idag är morgondagen du bekymrade dig över igår"

Generation.Next

Generation.Next är ledarskapsträningen för dig som är ung vuxen och som går i skolan eller studerar och vill lära sig färdigheter som varar livet ut. Du tränar praktiskt på personligt ledarskap och mejslar ut vilka mål och ambitioner som är värda att satsa på, tillsammans med andra unga vuxna, vilket är både roligt och utvecklande. I kursen tränar du praktiskt på:

 • Teamwork
 • Ledarskap
 • Social förmåga
 • Kommunikation
 • Attityd
 • Hantera stress och oro
 • Hantera prestationsångest

Vad är Generation.Next? 

Du lär och tränar dig att

 • Använda 30 av de viktigaste principerna för att skapa förtroende, samarbete och påverka andras beteenden och relationer.
 • Hålla olika typer av presentationer, bli medveten om hur du uppfattas, hantera din egen nervositet och prestationsångest inför att hålla tal.
 • Hitta ditt bästa sätt att prioritera, fatta beslut och sätta mål och hitta bästa aktiviteterna för att nå dessa.
 • Hantera stress, oro, problem och utmaningar på ett mer konstruktivt och positivt sätt.
 • Bli bättre på att samarbeta och förutse vad som kan orsaka konflikter, och hur de bäst hanteras.

Livslångt lärande genom träningen

Du får konkreta verktyg för hur du förbereder och håller presentationer och tal, sätter rimliga och nåbara målsättningar, säljer in dina åsikter, samt viktigast av allt, hur du skapar, behåller och förbättrar relationer med vänner, lärare, familj och arbetsgivare.

”När jag jobbar med långsiktiga mål, då tänker jag, hellre göra misstag än ingenting alls, misstagen kan vara din framgång.”
– Oscar

”Något som jag har burit med mig från kursen och tänker på i princip varje dag är hur mycket jag med min inställning och med mitt kroppsspråk kan påverka andra. Därför tycker jag att meningen – försök att lämna ett vänligt spår av tacksamhetens små gnistor på din dagliga väg – är suverän. Så enkelt men samtidigt så svårt.
-Ebba

Så här ser programmet ut

Innan kursen startar
Set-up for Success är en kostnadsfri workshop med fokus på att få ihop en individuell mix av ambition, mål och vardagslivet på ett hållbart sätt, för att få ut det bästa av träningen.

Under kursen
Kursen består av 8 avsnitt á 3,5 timmar. Support finns att få av instruktör 30 minuter innan varje träningstillfälle och mellan avsnitten. Fika, manual och Dale Carnegies bok “Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning”. Diplomering där föräldrar, vänner och andra bjuds in att höra om dina framsteg och få inspiration.

Efter kursen
Supportgaranti under tre månader – När du behöver! Inbjudan till Carnegie Event och personlig uppföljning. Certifikat på din LinkedIn-profil.

Så här hjälper dig träningen direkt i din vardag

Utöver de olika färdigheter som lärs ut och som du får träna på, får du också under varje träningstillfälle en tydlig återkoppling om vilka konkreta styrkor du har och hur du kan använda dig av dessa i din vardag.

”Kommunikation handlar inte bara om att vara den bästa talaren, utan även den bästa lyssnaren.”
– Ali Alex Nakhjavanpour

Investering

4000 kr inkl. moms (3200 kr exkl. moms)

För frågor eller mer information

Mejla info@dalecarnegie.se för svar på dina funderingar.

Kommande kurser