"Ingen övertygar bättre än en bra lyssnare."

Kombinerade program

Fokuserar dina åhörare på annat när du presenterar? Vill du ha deras 100%-iga uppmärksamhet när du för fram ditt budskap? Vi hjälper dig att bli en ledare som dynamiskt, tydligt och med inspirerande presentationer fångar allas lyssnande.

Du kan kombinera våra tre program ”Kommunikation och ledarskap”, ”Strategiska presentationer” och ”Professionell försäljning” enligt önskemål och tillsammans utvärderar vi vilken kombination som passar bäst utifrån dina behov av personlig utveckling.

Hitta kombinationen som accelererar din utveckling

Kommunikation och ledarskap 12 halvdagar á 4 tim

Du börjar med att göra en personlig utvecklingsplan där du sätter övergripande mål och delmål längs vägen, du övar praktiskt och får konkreta verktyg för hur du kan utveckla dina färdigheter inom mod och självtillit, presentationsteknik, sätt att kommunicera och sälja in idéer, ledarskap och goda relationer, en vinnande attityd och hur du minskar stress och oro hos dig själv och andra. En bonus är att du får möjlighet att ta del av all inspiration från andra deltagare.

”Jag har blivit säkrare i att tala fritt och improvisera i olika situationer och mitt självförtroende har växt massor.”

Några av sakerna du tränar på

 • Bemästra 30 av de viktigaste ledarskapsprinciperna för att skapa förtroende och samarbete, och påverka andras beteenden.
 • Hålla över 15 olika presentationer och bli effektivare, mer övertygande och intressant som kommunikatör.
 • Hantera din och andras stress och oro och agera mer lösningsorienterat.

Mer om Kommunikation och ledarskap

Strategiska presentationer Två heldagar

I Strategiska presentationer gör vi en intensiv tvådagars djupdykning i retorik och presentationsteknik för att träna din förmåga att övertyga inför grupp. Kursen leds av två seniora Dale Carnegie-instruktörer i en mindre grupp för att maximera den individuella coachningen och återkopplingen. Allt i syfte att lyfta fram din personlighet, skapa flexibilitet och nå nya resultat.

Några av sakerna du tränar på

 • Genomföra 7+ olika presentationer, med individuell direktcoachning och återkoppling från videoinspelning.
 • Sälja in idéer och förändringar på ett positivt sätt, förenkla komplex information och leda effektiva frågestunder.
 • Inspirera andra till handling genom att vara personlig och genom effektiv storytelling.

Mer om Strategiska presentationer

Professionell försäljning 6 halvdagar á 4 tim

Din personliga förmåga att vara en övertygande och trovärdig rådgivare är viktigare än någonsin för att ni skall göra bättre intryck än konkurrenterna. Vare sig du precis har börjat som säljare eller jobbat en längre tid – du jobbar hela tiden med din verklighet och vardag och utifrån dina målsättningar skapar du en personlig utvecklingsplan, och får tekniker som gör att du hanterar säljprocessen mer effektivt och påtagligt förbättrar dina säljresultat. 82% av de som deltar i våra säljprogram ökar sin försäljning.

Några av sakerna du tränar på

 • Arbeta med över 12 strukturer och tekniker som ger dig kontroll och driv från första kontakt till avslut.
 • Agera konsultativt som en rådgivare genom säljprocessens fem steg och ställa kraftfulla och insiktsfulla frågor för att klargöra kundens behov.
 • Stämma av kundens tankar och möta frågor, tvekan och invändningar professionellt och säkert

Mer om Professionell försäljning

Så här fungerar programmen

Före kursen
Intervju inför kursstart för att identifiera behov och önskemål, och få veta förväntningar och målsättningar med träningen.

Under kursen
Support av instruktör mellan träningsavsnitten. Individuellt coachningsmöte i halvtid (KL+PF) med din instruktör för att se över dina mål och säkerställa framsteg. Fika, manual och litteratur; Dale Carnegies bästsäljande bok “Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning”.

Efter kursen
Samtliga kurser: Certifikat på din LinkedIn-profil.
KL: Supportgaranti under tre månader – när du behöver! Inbjudan till Carnegie Event och personlig uppföljning.
SP: Efter programmet får du individuell coaching från en av våra instruktörer i upp till en timme inför en skarp presentation

Vad är eVolve?

eVolve är en digital plattform som är framtagen för att du under din utveckling ska kunna kombinera dina erfarenheter, social interaktion och praktisk träning med inspirerande digitala resurser. eVolve gör det möjligt att hålla kontakt, utbyta erfarenheter och tips med både din instruktör och dina meddeltagare före, under och efter träningsavsnitten och ger dig tillgång till digitalt innehåll som lyfter din utvecklingsresa.

Hur kommer det här att hjälpa dig

Att veta hur vi gör något betyder inte nödvändigtvis att vi kan utföra det i praktiken. När vi var barn så visste vi att för att bli duktiga på att cykla så var vi tvungna att öva, och på samma sätt är det med vår förmåga att leda, presentera och övertyga andra. Vi behöver träna våra färdigheter för att bli skickliga. Tillsammans, med stöd av chefer och kollegor, omsätter du och teamet lättare era idéer till handling, bidrar till smarta lösningar och förbättrade resultat.

Trainingindustry.com har många år i rad valt ut Dale Carnegie som en av världens bästa leverantörer inom ledarskap och försäljning.

Investering

Kombinerade program innebär en prisreduktion om ca 13% jämfört med den totala ordinarie deltagaravgiften och gäller oavsett antal anmälningar från samma företag. Deltagandet i de båda programmen måste genomföras inom loppet av ett år och anmälan är bindande till en och samma person oavsett arbetsgivare. Priserna är exklusive moms. Betalningsvillkor är 30 dagar netto från order/anmälningsdatum.

 • Kommunikation och ledarskap + Strategiska presentationer
  62 500kr
 • Kommunikation och ledarskap + Professionell försäljning
  66 000kr
 • Professionell försäljning + Strategiska presentationer
  47 000kr

För frågor eller mer information

Skicka dina funderingar till oss på info@dalecarnegie.se

Kommande kurser

Det finns inga kommande kurser