Kommunikation och ledarskap

Starka människor ger starka företag

En inspirerande ledarskapsträning som bidrar till professionell personlig utveckling och ett livslångt lärande. För dig som vill bli en modigare samt tydligare medarbetare och chef, expert på att bygga goda relationer, kunna skapa engagemang och kommunicera på ett vinnande sätt inför små och stora grupper. Du kommer att se på dig själv och din förmåga på ett annat sätt, som gör att du är redo att ta ett större ansvar, kliva utanför din bekvämlighetszon och upptäcka möjligheter som inte bara påverkar dig själv utan också din omgivning.

"Kan definitivt rekommendera den för personer som vill utvecklas som ledare."

Du lär och tränar dig att:

  • Bemästra 30 av de viktigaste ledarskapsprinciperna för att skapa förtroende och samarbete, och påverka andras beteenden.
  • Hålla över 15 olika presentationer och bli effektivare, mer övertygande och intressant som kommunikatör.
  • Utveckla mod och självtillit för att bli mer handlingskraftig, samt hantera utmaningar och förändringar.
  • Bli mer fokuserad och arbeta med viktiga och realistiska individuella mål.
  • Se dina styrkor och använda dig av dem i ditt arbete för att motivera dig själv och andra.
  • Hantera din och andras stress och oro och agera mer lösningsorienterat.

Före kursen
Intervju inför kursstart för att identifiera dina behov och önskemål, och få veta förväntningar och målsättningar med träningen.

Under kursen
Kursen består av 12 halvdagar à 4 timmar, fördelade över en tremånadersperiod. Support av instruktör mellan träningsavsnitt. Böcker, manual och fika. Halvtidsutvärdering med instruktör och din närmaste chef, mentor eller någon annan person som du vill ha med. Diplomering där chef och andra bjuds in att höra om dina framsteg.

Efter kursen
Supportgaranti under tre månader – när du behöver! Inbjudan till Carnegie Event och personlig uppföljning. Certifikat på din LinkedIn profil.

Investering
42 000 kr exkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar netto från order/anmälningsdatum.

Vem ska delta?
Kommunikation och ledarskap är i grunden en kurs i kommunikation och riktar sig till dig som vill öka din förmåga att prestera, bli en starkare ledare och addera ett mervärde till ditt företag.

För frågor eller mer information
Skicka dina funderingar till oss på: info@dalecarnegie.se