Live Online

Presentera med genomslag i digitala möten

Du kanske redan har märkt det? Antingen när det är du själv som presenterar eller när du lyssnar på någon annan i olika typer av videomöten. Det är annorlunda och det går inte riktigt att göra på samma sätt som när du möter dina lyssnare i samma rum. Här är programmet för dig som vill lära dig vad du behöver göra annorlunda.

I den här träningen fokuserar vi på “best practices” och hur vi kan skapa skillnad jämfört med våra konkurrenter när vi presenterar i videomöten. Vi kan inte bara hålla långa presentationer och förvänta oss att kunden känner sig engagerad och intresserad av vårt budskap. Vi behöver strukturera våra presentationer på ett sätt som frekvent fångar kundens uppmärksamhet.

Du lär dig 

  • Trixen som gör att du skapar ett bättre första intryck och upplevs som mer professionell i videomöten
  • Fånga uppmärksamheten direkt när du presenterar
  • Presentera lösningar och förslag på ett professionellt och intresseväckande sätt
  • Skapa förståelse för dina åsikter och ställningstaganden
  • Ställa frågor och argumentera på ett konstruktivt sätt
  • Skapa större engagemang genom att involvera och aktivera mer
  • Förbättra din ”digitala sida” i webbmöten

Så här ser programmet ut

Före kursen
Samtal inför kursstart för att identifiera dina behov och önskemål, och genomgång av förberedelser inför första avsnittet.

Under kursen
Kursen består av 3 digitala avsnitt à 3 timmar. Support av instruktör mellan träningsavsnitten.

Efter kursen
Supportgaranti under tre månader – när du behöver! Inbjudan till Carnegie Event och personlig uppföljning. Certifikat på din LinkedIn-profil.

Hur kommer det här att hjälpa dig

Du hittar sätt för att visa den bästa sidan av dig själv när du presenterar i videomöten. Och ser också hur vi kan kommunicera för att få lyssnande och plocka upp reaktioner för det vi säger, fast vi kanske inte ens ser de som är med i mötet. Ökar tydligheten genom att dela upp och förstärka huvud- och delbudskap vid längre presentationer / inlägg som vi gör.

Investering
11 500kr exkl. moms. 8 000kr för dig som redan genomfört Strategiska presentationer. Betalningsvillkor är 30 dagar netto från order/anmälningsdatum.

Vem passar kursen för
Du som sätter en heder i att vara ett föredöme och tycker själv att videomöten är ett ”nödvändigt ont”, men bestämt dig för att vända det till en möjlighet. Vill visa personligt ledarskap och vara den som får andra att lyssna och bidra till framsteg genom att kommunicera än mer medvetet och tydligt. Är också den personen som i ordet ”förberedelse” lägger, förutom det faktiska innehållet, HUR det som ska sägas sägs, för att öka genomslaget.

För frågor eller mer information
Skicka dina funderingar till oss på info@dalecarnegie.se

Kommande kurser

2021-05-04 - 2021-05-18

Tid: 9:00 - 12:00

Plats:
Digitalt Zoom

Pris: 11 500 kr