Professionell försäljning

Säljande människor ger säljande företag

Professionell försäljning är nästa generations säljprogram, om hur du vinner kampen om kunderna inom komplex B2B och relationsbaserad försäljning. Lär dig utveckla ett insiktsfullt och nära samarbete för att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med era kunder. Agera effektivt och hantera varje steg i säljprocessen i den digitala tidsåldern. Där din personliga förmåga att vara en övertygande och trovärdig rådgivare är viktigare än någonsin för att ni skall göra bättre intryck än konkurrenterna.

"Du genererar resultat utifrån det du lär dig på kursen."

Du lär och tränar dig att:

  • Arbeta med över 12 strukturer och tekniker som ger dig kontroll och driv från första kontakt till avslut.
  • Agera konsultativt som en rådgivare genom säljprocessens fem steg och ställa kraftfulla och insiktsfulla frågor för att klargöra kundens behov.
  • Bli skicklig på att skapa förtroende, presentera attraktiva och värdebaserade lösningar.
  • Öka din trygghet att bemöta kundens frågor, tvekan och invändningar. Bekräfta och säkerställ alltid nästa steg för att snabbare nå en affärsöverenskommelse.

Dale Carnegies unika säljträning
82% av de som deltar i våra säljprogram ökar sin försäljning och det är inte en slump att Trainingindustry.com flera år i rad har valt Dale Carnegie som en av världens topp 2o bästa leverantörer av säljträning.

Före kursen
Uppstartsmöte inför kursstart för att få en tydlig och stimulerande målsättning.

Under kursen
Kursen består av 6 halvdagar á 4 timmar. Support av instruktör mellan träningsavsnitt. Individuellt coachningsmöte i halvtid med din instruktör för att se över dina mål och säkerställa framsteg. Fika, manual och litteratur; Dale Carnegies bästsäljande bok “Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning”.

Efter kursen
Supportgaranti under tre månader – när Du behöver! Inbjudan till Carnegie Event och personlig uppföljning. Certifikat på din LinkedIn profil.

Investering
24 000 kr exkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar netto från order/anmälningsdatum.

Vem ska delta?
Du som arbetar med försäljning – vare sig du precis har börjat som säljare eller jobbat en längre tid – får tekniker som gör att du hanterar säljprocessen mer effektivt och påtagligt förbättrar dina säljresultat.

För frågor eller mer information
Skicka dina funderingar till oss på: info@dalecarnegie.se

Kommande kurser