Prova-på-dag hos Dale Carnegie den 15/1-2023

Vi på Dale Carnegie hittar gnistan och styrkorna hos varje person genom att bygga det mod och självförtroende som behövs för att lyckas i sin roll och överträffa förväntningar.

Brinner du för att hjälpa andra att skapa magiska resultat?

Dale Carnegies lärandekultur engagerar människor från första mötet, genom uppföljning, ända fram till engagemanget att förstärka viktiga beteenden. Våra metoder hjälper människor att utveckla effektiva färdigheter och vanor som behövs för att upprätthålla förändringar och göra positiva förbättringar. Vi tror att emotionella skiften är lika viktigt som beteendeförändringar. Utifrån vår metod för prestationsförbättring skapar vi träningsprogram i syfte att öka människors förmåga att prestera.

Vi söker nya kollegor till vårt team här i Sverige i någon av följande roller:

 • Dale Carnegie Trainer (deltid): Du arbetar med något annat men vill bredda dig och få göra något av det mest krävande, utmanande och samtidigt roliga och berikande som finns, nämligen att vara Dale Carnegie-instruktör. Vi och våra kunder ställer höga kvalitetskrav på oss och därför behöver du först genomföra den träning som krävs för att bli Dale Carnegie instruktör. När du är klar så har du möjlighet att mot leveransarvode genomföra träningsprogram både i Sverige och i andra länder i den mån du kan och vill.
  a
 • Partner (i eget bolag): Du arbetar 100 % med vårt team och organisation här i Sverige för att representera Dale Carnegies varumärke. Du arbetar med rådgivande försäljning via telefon, videomöten och fysiska möten. Du bör redan vara skicklig att presentera framför grupp och ha en utmärkt förmåga att bygga förtroende med alla typer av personer i olika roller. I denna roll kan du välja att arbeta enbart med försäljning eller om du önskar, även tränas upp för att bli Dale Carnegie Trainer. I denna roll får du det bästa av två världar, du arbetar i ett sammanhang med ett världsberömt varumärke och ett fantastiskt lokalt och globalt team, samtidigt som du själv bestämmer och kan skapa bästa möjliga lönsamhet.

Välkommen till Prova-på-dag hos Dale Carnegie den 15 januari kl. 09.00-16.00 i Stockholm

Vi kommer under dagen fokusera på vad vi på Dale Carnegie gör och hur vi arbetar och inte på var du är. Du behöver inte heller berätta det för de andra som är med.

Vi träffas på Vasagatan 16 i Stockholm, och vi äter också en gemensam lunch.

Detta går vi igenom/får du börja träna på under dagen:

 • Förståelse för vilka vi är på Dale Carnegie, vår vision och värderingar
 • Vad betyder ”livslångt lärande” och forskning kring Growth Mindset
 • Träna din förmåga att kommunicera och presentera inför grupp med genomslag
 • Upplev vår metodik och några av de saker som gör oss unika i vårt sätt att arbeta
 • Hur arbetar vi med försäljning gentemot våra kunder
 • Lär dig hur du inleder möten och hur du kan ställa insiktsfulla frågor som rådgivare
 • Vad krävs för att bli Dale Carnegie Trainer och vår ISO-certifierade certifieringsprocess
 • Hur arbetar vi globalt och lokalt

Om ömsesidigt intresse finns efter prova-på-dagen så fortsätter vi med individuella intervjuer och diskuterar vilken roll och karriärväg som kan vara mest intressant för dig och hur vi går vidare. Oavsett om vi landar i en gemensam fortsättning eller inte så är vår ambition att detta ska vara en inspirerande och värdefull dag, som ger tips och verktyg till alla som är med.

Välkommen,
Berit Friman och Björn Höglund

Mejla ditt CV till info@dalecarnegie.se till oss i samband med anmälan.

Anmäl dig här:

ff