Vad kan jag förvänta mig av Dale Carnegies kurs Kommunikation och ledarskap?

Den frågan får vi ofta av personer som är intresserade av våra kurser och program.

Vårt svar är att vi hjälper människor att bli av med sina rädslor, att vässa sina inre styrkor för att få ut det bästa av arbetet och livet. Vi hjälper människor att skapa djupa och hållbara relationer för att kunna påverka andra och bidra med saker som betyder något, på områden där det verkligen behövs.

Vårt mål är att du ska bygga större självförtroende, bli bättre på att skapa goda relationer med andra, utveckla ditt ledarskap/förmåga att engagera, kommunicera dina idéer tydligare, få andra att förstå dig och få verktyg för att minska stress och oro.

Det här är kärnan i programmet och är det som gör Kommunikation och ledarskap så effektivt och unikt i djungeln av ledarskapsprogram. Miljontals människor över hela världen har gått Dale Carnegies kurser, och har gjort det sedan 1912.

 

Vad tycker då våra deltagare om Kommunikation och ledarskap?

”Jag har bättre dialog med mina medarbetare, i och med att jag har verktyg att föra dialogen med.”

”En fördel med kursen är att du får öva på enkla principer som direkt går att använda.”

”En princip som jag har applicerat (fungerar även utanför arbetet, jag har en tonårsdotter…) är, förvänta dig inte tacksamhet om du ger någonting.”

Titta på filmen och lyssna mer på vad Daniel, en av deltagarna, har att berätta om sina upplevelser av Kommunikation och ledarskap:

"Oavsett om du är ledare eller inte så påverkar du människor i din omgivning"

Ett hållbart alternativ

Riktig förändring handlar om att göra val. Tid eller plats sätter inga gränser. I över 100 år har Dale Carnegies principer, tekniker och kunskap hjälpt människor och företag över hela världen att förändra saker. Vi har hjälpt människor att göra avtryck i världen genom att hitta nya sätt att se på saker. Vårt sätt att arbeta har förändrats med tiden, men vårt mål är detsamma – arbeta med oss, och du kommer aldrig se dig själv på samma sätt igen.

 

Vilka positiva förändringar skulle du vilja göra?

Vi förändrar hur människor ser sig själva, så att de kan förändra hur andra ser på dem, och det förändrar hur de kan påverka sin omgivning. Vi ser din gnista. Vi ser din potential. Vi hjälper dig med de jobbiga sakerna – sakerna som skrämmer dig, som du tycker är utmanande och håller dig tillbaka – de färdigheter som verkligen betyder något.