Välkommen till Generation.Next den 29 januari 2018 i Stockholm!

Snart är det dags för dig att börja din träning i kursen Generation.Next. Syftet med träningen är att du ska få metoder, verktyg och modeller som hjälper dig vässa dina målsättningar och utmana dig själv. Tillsammans tar vi fram sakerna som du inte ser hos dig själv. Vi tar fram dina styrkor och hjälper dig att se hur du bäst kan utveckla och använda dem.

Du  tränar dig på att hålla presentationer inför andra, att våga ta plats, bli tydligare i din kommunikation och lär dig grunderna i ledarskap. Du får konkreta verktyg och kunskaper som du kan börja använda direkt i din vardag och som du kommer ha nytta av hela livet. Du arbetar hela tiden utifrån dina egna förutsättningar.

På uppstartsmötet får du göra ett självtest där du sätter dina egna övergripande mål med kursen. Det är för att du lättare ska kunna fokusera på de utvecklingsområden som är viktigast för dig. Fundera på vad du vill ha ut av kursen – vad du ska ha fått med dig och känna för att du ska vara nöjd med kursen.

Diplom får du som aktivt deltagit vid minst sju av de åtta avsnitt som ingår i Generation.Next och visat att du kan applicera de nya verktygen du har lärt dig. Och att Dale Carnegieinstruktören bedömer att du har gjort framsteg och resultat.

Bli en del av vårt nätverk och anmäl dig redan idag till vår slutna grupp på FB, Dale Carnegie Generation.Next där du kan få tips från personer som gått kursen tidigare.

Tid, plats och instruktör

Ta med dig din bästa attityd, ett leende öppnar dörrar och skapar relationer. Och det är genom andra människors erfarenheter vi får nya insikter och utvecklas – både professionellt och som person.