Välkommen till kursen Generation Next 30 okt – 1 nov 2023 i Malmö!

Snart är det dags för dig att börja din träning i kursen Generation.Next. Syftet med träningen är att du ska få metoder, verktyg och modeller som hjälper dig vässa dina målsättningar och utmana dig själv. Tillsammans tar vi fram sakerna som du inte ser hos dig själv. Vi tar fram dina styrkor och hjälper dig att se hur du bäst kan utveckla och använda dem. 

Du tränar dig på att hålla presentationer inför andra, att våga ta plats, bli tydligare i din kommunikation och lär dig grunderna i ledarskap. Du får konkreta verktyg och kunskaper som du kan börja använda direkt i din vardag och som du kommer ha nytta av hela livet. Du arbetar hela tiden utifrån dina egna förutsättningar.

Under det digitala informationsmötet får du göra ett självtest där du sätter dina egna övergripande mål med kursen. Det är för att du lättare ska kunna fokusera på de utvecklingsområden som är viktigast för dig. Fundera på vad du vill ha ut av kursen – vad du ska ha fått med dig och känna för att du ska vara nöjd med kursen.

Diplom får du som aktivt deltagit under samtliga tre dagar i kursen Generation.Next och visat att du kan applicera de nya verktygen du har lärt dig, samt att Dale Carnegie-instruktören bedömer att du har gjort framsteg och resultat.

Ta del av Ung i Princips Facebooksida, där du hittar tips från personer som gått kursen tidigare. Lyssna här på podcasten Ung i princip med de tidigare deltagarna Beatrice och Lovisa.

KURSINFORMATION

Digitalt informationsmöte: 18 okt, 19:30-21:00 (du får en Zoom-länk skickat till dig innan mötet)

Avsnitt 1: 30 okt
Avsnitt 2: 31 okt
Avsnitt 3: 1 nov. Diplomering med inbjudan av gäster/vuxna/föräldrar. Se tider nedan.

Tid: 9:00 – 17:00

Plats: Arena Hotel, Hyllie Boulevard 12

Din instruktör: Peter Widin

Diplomering 1 nov:

  • 9:00 – 15:00 Deltagare och instruktör
  • 15:00 – 17:00 Deltagare, instruktör och inbjudna

Lunch och fika ingår under kursdagarna. Mejla oss gärna på info@dalecarnegie.se om matpreferenser och/eller allergier eller om du har några frågor.


Varmt välkommen!