Välkommen till Professionell försäljning 23 februari 2023 i Stockholm!

Snart är det dags för dig att börja din träning i kursen Professionell försäljning – Välkommen!

Du utgår från möjligheter i dina nyckelresultatområden. Vad ger störst effekt i ditt arbete? Vilka kunder ska du lägga energi på? Utifrån dina områden gör du en personlig utvecklingsplan och sätter mål som tar dig till nya nivåer.

Oavsett hur bra ditt företags produkter är eller om du arbetar i ett litet eller stort företag, är det du som säljare som genererar företagets intäkter. När konkurrensen ökar är det viktigare än någonsin att kunna vara flexibel och agera utifrån kundens behov. Detta kräver att du har en fast arbetsstruktur, disciplin och ett aktivt lyssnande.

Framgångsrika säljare gör ofta det som deras konkurrenter inte vill, vågar eller kan. Genom att implementera våra verktyg i din vardag tillsammans med din kunskap, lär du dig det som krävs för att vilja, våga och kunna. Efter kursen kommer du att arbeta mer proaktivt, strukturerat och med en personligt vinnande attityd.

Vår nya smarta plattform eVolve kommer att göra det enkelt för dig att veta vad du behöver förbereda inför avsnitten, där kan du samla anteckningar och arbetsböcker, och utbyta tankar och reflektioner med övriga deltagare. Du får tillgång till häften, filmer och andra resurser som fyller på ditt livslånga lärande.

Litteraturen består av klassikern, Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning, som har översatts till mer än 20 språk. Boken är en av de bäst säljande böckerna genom tiderna och blev av tidningen Business Life vald till århundradets mest inflytelserika bok.

För att garantera hög kvalitet och stort erfarenhetsutbyte måste vi ha minst 15 anmälda deltagare till programmet en månad före start. Om så inte är fallet senareläggs starten med en till två månader. Du blir omgående informerad om nytt datum.

Betalningsvillkor är 30 dagar netto från order/anmälningsdatum. Anmälan är bindande sex veckor före programstart. Byte av program måste ske senast sex veckor före start. Anmäld deltagare kan ersättas med annan person till och med en vecka före start. Vi återbetalar deltagaravgiften om du avbokar din plats sex veckor före programstart. Sker avbokningen mindre än sex veckor före programmet gäller policyn för byte av program.

Diplom får du som aktivt deltagit vid minst fem av de sex avsnitt som ingår i kursen och visar att du applicerar de nya verktygen du har lärt dig, samt att instruktören bedömer att du har gjort framsteg och nått resultat.

Varmt välkommen!

 

KURSINFORMATION

Digitalt uppstartsmöte
Datum: 9 februari 2023
Tid: 9:00 – 12:00
Plats: Zoom (Länk från instruktör)

Under uppstartsmötet går vi igenom viktig information om den digitala utvecklingsplattformen eVolve som vi kommer att använda oss av och andra förberedelser som ger dig bra förutsättningar att få ut det mesta och det bästa av programmet.

Avsnitt 1: 23 feb
Avsnitt 2: 16 mars
Avsnitt 3: 5 april (onsdag)
Avsnitt 4: 27 april
Avsnitt 5: 17 maj (onsdag)
Avsnitt 6: 8 juni

Tid: 8:30 – 12:30

Plats: Convendum, Vasagatan 16, Stockholm, Konferensrum K1

Din instruktörFredrik Rosendahl


Varmt välkommen!