Välkommen till Professionell försäljning i digitala möten 12 mars 2021

Snart är det dags för dig att börja din träning i kursen Professionell försäljning i digitala möten – Välkommen!

Du utgår från möjligheter i dina nyckelresultatområden. Vad ger störst effekt i ditt arbete? Vilka kunder ska du lägga energi på? Utifrån dina områden gör du en personlig utvecklingsplan och sätter mål som tar dig till nya nivåer.

Du vill förmodligen ge bästa möjliga kundupplevelse i alla möten. Dagens verklighet är dock att en majoritet av våra möten sker digitalt. Denna interaktiva online-träning ger dig praktiska verktyg som hjälper dig att engagera kunder i alla delar av säljprocessen och vara en trovärdig rådgivare som förmedlar värdet med era lösningar.

Framgångsrika säljare gör ofta det som deras konkurrenter inte vill, vågar eller kan. Genom att implementera våra verktyg i din vardag tillsammans med din kunskap, lär du dig det som krävs för att vilja, våga och kunna. Efter kursen kommer du att arbeta mer proaktivt, strukturerat och med en personligt vinnande attityd, och genomföra effektivare och mer engagerande videomöten där du aktiverar kunden.

För att garantera hög kvalitet och stort erfarenhetsutbyte måste vi ha minst 10 anmälda deltagare till programmet en månad före start. Om så inte är fallet senareläggs starten med en till två månader. Du blir omgående informerad om nytt datum.

Betalningsvillkor är 30 dagar netto från order/anmälningsdatum. Anmälan är bindande sex veckor före programstart. Byte av program måste ske senast sex veckor före start. Anmäld deltagare kan ersättas med annan person till och med en vecka före start. Vi återbetalar deltagaravgiften om du avbokar din plats sex veckor före programstart. Sker avbokningen mindre än sex veckor före programmet gäller policyn för byte av program.

Digitalt diplom och information om hur du lägger upp din certifiering på din LinkedIn-profil får du som aktivt deltagit i sex av de åtta avsnitten som ingår i kursen och visar att du applicerar de nya verktygen du har lärt dig, samt att instruktören bedömer att du har gjort framsteg och nått resultat.

Tips för effektiv träning Live Online

  • Koppla upp dig via dator till ett nätverk med god bredbandshastighet
  • Anslut 10 minuter innan start för kontroll av ljud- och videoinställningar
  • Använd headset. Justera ljud av/på aktivt med hjälp av -symbolen
  • Ha din webbkamera/video på under hela sessionen
  • Ha mute i Main room när du inte pratar och av i Breakout room
  • Var aktiv, använd chatten för att ställa frågor, ge feedback och kommentarer

Varmt välkommen!

Kursinformation Professionell försäljning i digitala möten 12 mars 2021

Avsnitt 1: 12 mar
Avsnitt 2: 19 mar
Avsnitt 3: 26 mar
Avsnitt 4: 15 apr
Avsnitt 5: 28 apr
Avsnitt 6: 7 maj
Avsnitt 7: 21 maj
Avsnitt 8:
4 juni

Tid: 9:00 – 12:00

Plats: Zoom (länk mejlas till dig)

Din instruktör: Fredrik Rosendahl