Skifta attityd och beteende: Så påverkar seniora ledare företagskulturen

Benefit of this White Paper

Du får ökad förståelse för hur företag med framgångsrika kulturer tänker och gör och upptäcker på vilka sätt du tillsammans med andra ledare i organisationen kan skapa en mer engagerande företagskultur.

What You'll Learn

Vad är företagskultur och varför är det viktigt? Vilka utmaningar som finns med att skapa en sund företagskultur, hur seniora ledares attityder och handlingar påverkar kulturen. Hur du och ditt team kan bidra till att förstärka kulturen i organisationen.

Why You Need It

En stark företagskultur sägs vara nyckeln till att lyckas i ett konkurrenspräglat affärsklimat, och att med en svag kultur är du snart ute ur leken. Vi identifierar områden du kan förbättra för att stärka din företagskultur.

What You'll Do With It

Använd resultaten från undersökningen för att hämta information och skapa dig en uppfattning om företagskulturens inverkan, från strategi och medarbetarengagemang till ekonomiska resultat. Det är till nytta för alla företag att prioritera företagskultur, även om varje enskilt företag behöver hitta sin egen väg.

Ladda ner Skifta attityd och beteende: Så påverkar seniora ledare företagskulturen här

Ange din e-postadress nedan så skickar vi ditt whitepaper till din angivna e-post.

    Boka möte

    Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

    Logo

      Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.