Workshop för arbetssökande hos Dale Carnegie 4/10 2018

Är du en person med en skarp förmåga att kommunicera, vara säljande och bygga varaktiga relationer? Vill du arbeta med att skapa en verklig skillnad och stärka människor och organisationer inom till exempel områden som kommunikation, ledarskap och försäljning?

Stämmer det, så rekommenderar vi att du kommer till vår workshop för arbetssökande torsdagen den 4:e oktober kl 16.00-18.00, hos Convendum, Regeringsgatan 30, Stockholm. Då får du en bättre bild av vilka vi är och vad vi gör för våra kunder. Samtidigt får vi en bättre bild av dig, och måhända är du en av de vi söker för att utöka vårt team i Stockholm, eller även i Göteborg och Malmö framöver.

Vi söker dig som:
• brinner för personlig B2B konsultativ försäljning på hög nivå och aktivitet
• har en förmåga att vinna förtroende och gillande snabbt hos de du träffar
• arbetar självständigt även om du uppskattar att arbeta i sammanhang och med ett inspirerande team
• är handlingskraftig och välorganiserad med lätt för att uttrycka dig professionellt både i tal och skrift
• är pålitlig/ärlig och gör det du har sagt du skall göra när du har sagt att du skall göra det
• på sikt har kapacitet att bli en av våra nya Dale Carnegie instruktörer för att vara ett skifte för våra kunder

Detta behöver du förbereda:
Under workshopen kommer du att få möjlighet att introducera dig samt inspirera oss med en kort presentation under två minuter, där du får dela med dig av en valfri lärdom och erfarenhet av personlig utveckling. Vad du väljer att tala om och hur du lägger upp presentationen är fritt, och upp till dig. Vi ber dig även att mejla en uppdaterad CV eller utskrift av din Linkedin-profil med aktuellt foto till oss, utöver din anmälan till workshopen. Anmäl dig redan idag, eller senast den 20 september.

 

Dale Carnegie är enligt Trainingindustry.com det ledande utbildningsbolaget sedan flera år, inom områden som ledarskap, kommunikation och försäljning. Över 9 miljoner har genomfört våra program världen över. Vår svenska verksamhet inom Dale Carnegie är en av de topp 10 presterande områdena i världen. Detta gör att vi har höga förväntningar på de som arbetar med oss. De som börjar får en möjlighet till utveckling och karriär få andra kan erbjuda.

a