Är du vår nya partner och stjärna?

Partner / Performance Consultant

Det bästa av två världar?

Arbeta i ditt eget företag och ändå tillsammans med ett globalt varumärke med gott rykte och team i världsklass. Vi söker fler partners som vill arbeta 100% med Dale Carnegies varumärke och utbildningar. Inledningsvis med försäljning och med målet att bli en senior instruktör (det händer inte på en dag, utan kanske efter ca 6 år, men allting har en början).

Även om det är en fördel med högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller beteendevetenskap, så är inte din bakgrund viktigast. Det som är viktigt är dina egenskaper, förmåga och beteende. Vi söker dig som har en hög energinivå, lätt för att lära dig och kan hantera en stor mängd information. Du är en person andra ser upp till och har lätt för att bygga nya relationer, och du vill göra skillnad på riktigt för kunder och individer.

Du vågar gå utanför den komfortabla zonen, har uthållighet och lever efter devisen om livslångt lärande. Dessutom är du en affärskvinna/man som vet hur man arbetar med konsultativ försäljning.

För att bli en bra tränare behöver du vara en skicklig kommunikatör och måhända har du redan en vana att facilitera både utbildningar och workshops på ett interaktivt och engagerande sätt. Ja, prickar du in flera av dessa punkter ovan, då kanske detta är drömjobbet och teamet för dig?

Varför skall du jobba med oss?

Dale Carnegie är sedan 9 år tillbaka utsedd som en av världens bästa leverantörer inom ledarskap, kommunikation, försäljning och att skapa anpassade moderna utbildningslösningar för våra kunder. Vi finns i över 96 länder och cirka 3 000 personer jobbar med oss. Vårt team i Sverige är sedan flera år topp-presterande (nr 1) inom EMEA och i år även topp 3 i världen.

När vi senast gjorde vår medarbetarundersökning, så visade den att 100% av våra partners instämmer helt i att: ”Allt sammantaget skulle jag säga att detta är en mycket bra arbetsplats”. Sök kontakt med oss här.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som partner (egenföretagare) hos Dale Carnegie?