"Vi når sällan framgång om vi inte har roligt på vägen"

Kommunikation och ledarskap

Läs mer och ANMÄL DIG HÄR till vår kostnadsfria digitala infoworkshop om kursen, den 3 maj 2024, 9:00-10:30

En inspirerande ledarskapsträning som bidrar till professionell personlig utveckling och ett livslångt lärande. För dig som vill bli en modigare samt tydligare medarbetare och chef, expert på att bygga goda relationer, kunna skapa engagemang och kommunicera på ett vinnande sätt inför små och stora grupper. Du kommer att se på dig själv och din förmåga på ett annat sätt, som gör att du är redo att ta ett större ansvar, kliva utanför din bekvämlighetszon och upptäcka möjligheter som inte bara påverkar dig själv utan också din omgivning.

Trainingindustry.com har många år i rad valt ut Dale Carnegie som en av världens bästa leverantörer inom ledarskap och försäljning.

Varför Kommunikation och ledarskap?

Du lär och tränar dig att

  • Bemästra 30 av de viktigaste ledarskapsprinciperna för att skapa förtroende och samarbete, och påverka andras beteenden.
  • Hålla över 15 olika presentationer och bli effektivare, mer övertygande och intressant som kommunikatör.
  • Utveckla mod och självtillit för att bli mer handlingskraftig, samt hantera utmaningar och förändringar.
  • Bli mer fokuserad och arbeta med viktiga och realistiska individuella mål.
  • Se dina styrkor och använda dig av dem i ditt arbete för att motivera dig själv och andra.
  • Hantera din och andras stress och oro och agera mer lösningsorienterat.

Så här ser programmet ut

Du kan välja att genomföra kursen i klassrum eller digitalt.

Före kursen
Intervju inför kursstart för att identifiera dina behov och önskemål, och få veta förväntningar och målsättningar med träningen.

Under kursen
Kursen består av 12 halvdagar à 4 timmar, fördelade över en tremånadersperiod. Support av instruktör mellan träningsavsnitten. Böcker, manual och fika. Halvtidsutvärdering med instruktör och din närmaste chef, mentor eller någon annan person som du vill ha med. Diplomering där chef och andra bjuds in att höra om dina framsteg.

Efter kursen
Supportgaranti under tre månader – när du behöver! Inbjudan till Carnegie Event och personlig uppföljning. Certifikat på din LinkedIn-profil.

Kommunikation och ledarskap på engelska - digitalt

Du kan även genomföra Kommunikation och ledarskap digitalt på engelska, tillsammans med andra från de nordiska länderna. 10 halvdagar à 3,5 timmar. Fika ingår ej. I övrigt samma som klassrumsträning. Investering 45 000kr.  Läs mer här.

Vad är eVolve?

Dale Carnegies Learning Experience Platform eVolve är framtagen för att du under din utveckling ska kunna kombinera dina erfarenheter, social interaktion och praktisk träning med inspirerande digitala resurser. En interaktiv plattform med teori, arbetssidor, tydliga anvisningar om vad som ska göras före och efter sessioner och tillgång till sociala samarbetsverktyg för smidig kontakt med övriga deltagare och instruktör före, under och efter träningsavsnitten. Mer om eVolve.

Hur kommer det här att hjälpa dig

När du överträffar dina egna förväntningar på dig själv händer det något. Du är en inspirerande person som med övertygande kommunikation är med och skapar en kultur som präglas av förtroende, respekt och att människor gör sitt bästa. Tillsammans, med stöd av chefer och kollegor, omsätter du och teamet lättare era idéer till handling, bidrar till smarta lösningar och förbättrade resultat.

Investering

  • Kommunikation och ledarskap, 47 000kr exkl. moms.
  • Kommunikation och ledarskap på engelska – digitalt, 45 000kr exkl. moms.

Betalningsvillkor är 30 dagar netto från order/anmälningsdatum.

Vem passar kursen för

Kommunikation och ledarskap är i grunden en kurs i kommunikation och riktar sig till dig som vill öka din förmåga att prestera, bli en starkare ledare och addera ett mervärde till ditt företag.

För frågor eller mer information

Skicka dina funderingar till oss på info@dalecarnegie.se

Faktablad

Digitalt faktablad Kommunikation och ledarskap  KLICKA HÄR

Kommande kurser

2024-08-19 - 2024-11-13

Tid: 13:00 – 17:00

Plats:
Radisson Blu Hotel
Södra Hamngatan 59
401 24 Göteborg

Pris: 47 000 kr

2024-08-19 - 2024-11-18

Tid: 12:30 – 16:30

Plats:
Convendum
Vasagatan 16
111 20 Stockholm

Pris: 47 000 kr

2024-08-26 - 2024-11-22

Tid: 13:00 – 17:00

Plats:
Clarion Hotel
Dag Hammarskjölds torg 2
211 18 Malmö

Pris: 47 000 kr