Upskilla för starkare team efter Covid-19

När vi återvänder till det nya normala behöver vi anpassa arbetet till social distansering och utspridda team, och säkerställa vilka färdigheter som behöver utvecklas.

Boka ett möte med oss

Anpassningsbara organisationer med hög uthållighet studsar tillbaka

Det är företag som kan hantera förändringar och osäkerhet, som inte bara klarar sig igenom tuffa tider, utan blir starkare och får bättre förutsättningar än innan. För att navigera i det nya normala behöver företagen utveckla uthålliga team och en agil organisation för att lyckas med nya affärsmodeller och förändrade arbetsplatser. Organisationer är inte uthålliga om inte deras medarbetare är det.

 Digitala informationsworkshops om våra program


 Webbinarier (på engelska)

The New Competitive Divide: Developing an agile workforce in 2020

Corporate Culture Under Pressure: How Leaders Can Respond to Build a Better Organization

 

5 Viktiga orsaker att investera i sina medarbetares utveckling

Uthålliga team

Ett positivt mindset och en övertygelse om att nå framgång är avgörande för att kunna utveckla en motståndskraftig arbetsstyrka.

Läs mer

Virtuellt ledarskap

Empati och effektiv kommunikation är nyckelfärdigheter som ledare behöver för att utveckla och behålla engagemanget hos medarbetare.

Läs mer

Digital kommunikation

I relationer på distans behöver sociala färdigheter och förmågan att hantera både egna och andras känslor anpassas till den digitala miljön.

Läs mer

Förändrade färdigheter

Nya affärsmodeller som omfattar ökad e-handel och automatisering av kundservice och även andra jobb, kommer att kräva ”upskilling” dvs nya och förbättrade färdigheter för befintliga medarbetare.

Läs mer

Leda på distans

Kritiskt tänkande och problemlösning tillsammans med trygghet är viktigt för att vara agil i en miljö med ökat självledande och avlägsna team.

Läs mer

Boka ett möte

Fyll i formuläret för att boka ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag.
Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se eller kontakta någon av oss direkt.

Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.